Loading...

Voorspelling Polen - Saoedi-Arabië

26 november 8:00

Voetbal - WK

Polen Polen
-
Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië

Onze wedtip

Saoedi-Arabië winnaar

Bet365 4.75 Bonus
Wedden

De wedtip: Polen - Saoedi-Arabië

Het Education City Stadium mag zich opmaken voor de 2e speeldag in groep B waar Polen en Saudi-Arabië elkaar treffen. Meteen een wedstrijd met zeer veel inzet want Polen kan het zichzelf heel moeilijk maken indien het slechts 1 punt haalt hier. Dan telt het 2 punten met nog 1 speeldag te gaan waarin het Argentinië treft… Tijdens de vorige wedstrijd speelde het 0-0 gelijk tegen Mexico waarbij Robert Lewandowski een penalty miste in de tweede helft. In totaal haalt Polen 7 op 15 uit hun laatste 5 WK wedstrijden. Op het vorige WK 2018 verloor het van Ecuador (0-2) en Duitsland (1-0). Het kon op de laatste speeldag nog winnen tegen Costa Rica (1-2) maar het kalf was al verdronken. Voor de de wedstrijd daarvoor te raadplegen moeten al terug naar het WK 2006 waar Polen won met 3-1 van de USA, ook nadat het de eerste twee groepswedstrijden verloor waardoor het zich niet kon plaatsen voor de 1/16e finale.

Met Saudi-Arabië wacht de sensatie van op dit WK dusver. De troepen van Hervé Renard wisten vriend en vijand te verbazen door Argentinië te kloppen (2-1). Het lef en de overgave waarmee Saudi-Arabië speelde was een genot voor de neutrale voetbalfan en eindelijk een afstraffing voor het veel te zakelijke voetbal wat sommige ‘toplanden’ brengen. Het was een collectieve prestatie maar indien doelpuntenmakers Al Shehri Saleh en Al Dawsari Salem een gelijkaardig niveau weten te behalen in de andere groepswedstrijden achten wij het onmogelijk dat deze spelers niet door een Europese topclub op een lijstje worden gezet. Uit zijn laatste 5 wedstrijden op een WK boekt Saudi-Arabië 6 op 15. Op het vorige WK in 2018 klopte het in de groepsfase Egypte (2-1) en verloor het van Uruguay (1-0) en Rusland (5-0). In 2006 was de op 4 na laatste WK wedstrijd en verloor het in de groepsfase van Spanje (0-1).

De highlights: Polen - Saoedi-Arabië

  • Saudi-Arabië begon het WK nog nooit met een zege.
  • Polen verloor op vorige 3 WK’s eerste 2 wedstrijden.
  • Polen scoort maar 1 doelpunt in laatste 3 WK matchen.

Onze voorspelling: Polen - Saoedi-Arabië

Polen stelt traditioneel weer teleur op een WK. Ook bondscoach Czeslaw Michniewicz lijkt een kern met sterspelers als Lewandowski, Zielinski en Szczesny maar niet aan de praat te krijgen en daarbovenop produceert het zeer tam en ongevaarlijk voetbal, iets wat door de Saudi’s genadeloos afgestraft werd in de eerste match versus Argentinië. Wij zetten ons geld in op lef en tippen op Saudi-Arabië.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Polen - Saudi Arabië te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Bet365
1.7
Polen wint: €100 X 1.7 = 170€
Bonus €100
N
Bet365
3.6
Gelijk €100 X 3.6 = 360€
Bonus €100
2
Bet365
5.25
Saoedi-Arabië wint: €100 X 5.25 = 525€
Bonus €100
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.