Loading...

Voorspelling Polen - Zweden

29 maart 14:45

Voetbal - WK

Polen Polen
-
Zweden Zweden

Onze wedtip

Zweden winnaar

Unibet 3.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Polen - Zweden

Polen mag thuis tegen Zweden een poging doen om zich voor de tweede keer op rij te kwalificeren voor het WK. In de Halve Finale van de barrages kwam het niet aan de bak wegens de diskwalificatie van Rusland. Daardoor besloten Lewandowski en Co om een oefenwedstrijd te spelen in Schotland ter vervanging. In die oefenwedstrijd kon het in de 94e minuut een nederlaag vermijden door een strafschopdoelpunt van Fiorentina-aanvaller Krzystof Piatek. In zijn groepsfase van deze kwalificaties moest Polen de eerste plaats overlaten aan Engeland. Van al de thuiswedstrijden die het afhandelde pakte het 10 op 15. Tegen Andorra werd het 3-0, tegen Albanië 4-1. Tegen Engeland pakte het een punt met 1-1. San Marino werd eenvoudig opzij gezet met 5-0 en de laatste speeldag verloor het thuis van Hongarije (1-2) toen er nog weinig op het spel stond.

Tegen Zweden voetballen is verre van een cadeau. De troepen van Janne Andersson wisten in de Halve Finale het stugge Tsjechië uit te schakelen nadat Quaison Robin het enige doelpunt kon maken in de tweede helft van de verlengingen (1-0). In zijn groepsfase moest het enkel Spanje voor zich laten. Het toonde zich wel zeer kwetsbaar op verplaatsing tijdens die groepsfase want daarin pakte het slechts 3 op 12. De eerste uitwedstrijd won het nog van Kosovo (0-3), erna werd achtereenvolgens verloren bij Griekenland (2-1), Georgië (2-1) en Spanje (1-0).

De highlights: Polen - Zweden

  • Zweden won alle 8(!) vorige duels met Polen.
  • Zweden kwetsbaar op verplaatsing met 3 op 12.
  • Polen verloor laatste kwalificatiewedstrijd thuis.

Onze voorspelling: Polen - Zweden

Als we even naar de head-2-head stats kijken koesteren we weinig hoop voor de Polen. Zweden wist maar liefst alle 8 voorgaande duels te winnen waarvan de laatste op het Europees Kampioenschap afgelopen zomer in Engeland waar het 3-2 werd voor Zweden.
1
Unibet
2.35
Polen wint: €50 X 2.35 = 117.5€
Bonus €50
N
Unibet
3
Gelijk €50 X 3 = 150€
Bonus €50
2
Unibet
3.75
Zweden wint: €50 X 3.75 = 187.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.