Loading...

Voorspelling Porto - Royal Antwerp FC

7 november 15:00

Voetbal - Champions League

Porto Porto
-
Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC

Onze wedtip

FC Antwerp +1.5

Unibet 1.81 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Porto - Royal Antwerp FC

Belgisch landskampioen FC Antwerp kan zijn laatste strohalm grijpen in de UEFA Champions League, maar dan moet het wel gaan winnen op bezoek bij FC Porto… verre van een evidente opdracht. Met nog 3 wedstrijden te gaan kan het nog voor een half mirakel zorgen en tweede eindigen maar het staat ook ‘amper’ 3 punten achter op de nummer 3 Shakhtar Donetsk, met zicht op Europese overwintering in de UEFA Europa League is er dus nog veel mogelijk. Antwerp verloor elke wedstrijd in de UEFA Champions League tot nu toe. Het verloor van FC Barcelona (5-0), van Shakhtar Donetsk (2-3) en FC Porto (1-4). In de Belgische competitie staat het momenteel op de 6e plaats en won het afgelopen weekend van KRC Genk (3-2).

FC Porto, de huidige nummer 3 in de Portugese competitie, kan de ultieme genadesteek geven aan FC Antwerp en zijn 2e plek zo goed als verzilveren indien het wint en FC Barcelona zijn job doet tegen Shakhtar Donetsk. De troepen van Sergio Conceiçao wonnen op speeldag 1 van Shakhtar Donetsk (1-3), verloren op speeldag 2 van FC Barcelona (0-1) en gingen zoals eerder vermeld winnen bij FC Antwerp (1-4). In de eigen competitie verloor het afgelopen weekend van bodemploeg Estoril (0-1). 

 

De highlights: Porto - Royal Antwerp FC

  • FC Antwerp met vertrouwen naar FC Porto na zege tegen Genk
  • FC Porto verloor tegen bodemploeg in eigen competitie
  • FC Porto pas 6e beste thuisploeg in Portugal
  • FC Antwerp kwam tweemaal op voorsprong in vorige twee duels

Onze voorspelling: Porto - Royal Antwerp FC

U leest het, wij hebben nog geloof in een gunstig Europees parcours voor FC Antwerp. Het boekte een mooie zege tegen KRC Genk afgelopen weekend waar het op een bepaald moment 3-0 voorsprong. In zijn vorige twee duels in de UEFA Champions League toonde het telkens in de eerste helft dat het in principe het niveau wel aankan want het stond altijd voor bij de rust. Het gaat nu op bezoek bij een ploeg die thuis verloor van de op twee na laatste in de Portugese stand. Onze voorspelling FC Porto-FC Antwerp: FC Antwerp +1.5 Asian Handicap. 

 

1
Unibet
1.3
Porto wint: €50 X 1.3 = 65€
Bonus €50
N
Unibet
5.25
Gelijk €50 X 5.25 = 262.5€
Bonus €50
2
Unibet
11
Royal Antwerp FC wint: €50 X 11 = 550€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.