Loading...

Voorspelling Porto - Inter Milan

14 maart 16:00

Voetbal - Champions League

Porto Porto
-
Inter Milan Inter Milan

Onze wedtip

Porto winnaar

Circus 2.75 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Porto - Inter Milan

Estadio Do Dragao mag zich opmaken voor de return tussen FC Porto en Inter Milaan in de 1/8e finale van de UEFA Champions League. De Portugese troepen van Sergio Conceiçao moeten proberen om een 1-0 nederlaag opgedaan in San Siro recht te zetten . FC Porto werd groepswinnaar van groep B waarbij het zijn laatste 4 wedstrijden won waardoor de 0/6 waarmee het het kampioenenbal aanvatte kon uitwissen. De eerste 2 wedstrijden gingen verloren tegen Atlético Madrid (2-1) en Club Brugge (0-4). Daarna volgde zeges tegen Bayer Leverkusen (2-0 & 0-3), Club Brugge (0-4) en Atlético Madrid (2-1). In de eigen competitie staat FC Porto momenteel op de 2e plaats op 5 punten van rivaal Benfica.

Met Inter Milaan komt de nummer 2 uit groep C op bezoek. Simone Inzaghi en zijn team konden in die groep met 10 op 18 FC Barcelona en Plzen achter zich laten. Het had ook eerst een valste start achter de rug door thuis te verliezen van Bayern München (0-2). Daarna volgde zeges tegen Plzen (0-2) en FC Barcelona (1-0). Nadien speelde het gelijk in Spotify Camp Nou (3-3) gevolgd door een nieuwe zege tegen Plzen (4-0). Op de laatste speeldag van de groepsfase van de UEFA Champions League verloor het op het veld van Bayern München (2-0). Inter Milaan is de huidige nummer 2 in de Italiaanse serie A waar het 18 punten achterstand telt op Napoli.

De highlights: Porto - Inter Milan

  • FC Porto 6 op 6 in laatste twee thuiswedstrijd in de UEFA Champions League
  • Inter Milaan 1 op 9 uit in eigen land
  • Inter Milaan 1 op 6 in laatste 2 uitwedstrijden UEFA Champions League

Onze voorspelling: Porto - Inter Milan

Het wordt een zeer taaie klus voor Inter Milaan om FC Porto in bedwang te houden. De Portugezen konden hun laatste 2 thuiswedstrijden Europees winnen terwijl Inter Milaan slechts 1 op 6 pakte in zijn laatste 2 uitwedstrijden op het kampioenenbal. Ook in de serie A laat Inter het afweten met 1 op 9 in zijn 3 meest recente uitwedstrijden. Onze voorspelling FC Porto-Inter Milaan: FC Porto wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.