Loading...

Voorspelling Porto - SL Benfica

21 oktober 15:15

Voetbal - Liga Portugal

Porto Porto
-
SL Benfica SL Benfica

Onze wedtip

Porto winnaar

Unibet 2.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Porto - SL Benfica

In Portugal staat op speeldag 10 de absolute topper tussen FC Porto en Benfica op het programma. Na 9 speeldagen vormen deze twee ploegen de top 2 in de Liga Portugal. FC Porto volgt op 3 punten van leider Benfica. De troepen van Sergio Conceiçao konden vorig seizoen de titel grijpen terwijl Benfica vorig seizoen op de 3e plaats eindigde. FC Porto pakte 7 op 9 uit zijn laatste 3 wedstrijden in de competitie na een gelijkspel bij Estoril (1-1) en twee opeenvolgende zeges tegen SC Braga (4-1) en Portimonense (0-2). In de UEFA Champions League lijkt het zich hersteld te hebben na een valse start en pakte het 6 op 6 tegen Bayer Leverkusen (2-0 & 0-3). Het Benfica van Roger Schmidt pakt landelijk ook 7 op 9 na een zege tegen Maritimo (5-0), een gelijkspel bij Guimaraes (0-0) en een zege tegen Rio Ave (4-2). In de UEFA Champions League vecht het met het Franse PSG om groepswinst. Beide ploegen tellen 8 punten daar en liggen op comfortabele voorsprong op Juventus en Maccabi Haifa (verschil van 5 punten).

De highlights: Porto - SL Benfica

  • FC Porto won elke thuiswedstrijd.
  • FC Porto herrezen in de UEFA Champions League.
  • Benfica kon al 9 opeenvolgende keer op rij niet winnen van FC Porto.

Onze voorspelling: Porto - SL Benfica

FC Porto zit in een opwaartse curve en dat uit zich zowel nationaal als in de UEFA Champions League waarin het plots een flinke optie heeft genomen op de tweede plaats en zelfs de strijd voor groepswinst opnieuw kan aanvatten tegen het Belgische Club Brugge. Op basis van dit zelfvertrouwen zien we ze deze wedstrijd alvast winnen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.