Loading...

Voorspelling Portugal - Ghana

24 november 11:00

Voetbal - WK

Portugal Portugal
-
Ghana Ghana

Onze wedtip

Under 2.5 Goals.

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Portugal - Ghana

Een van de outsiders Portugal komt aanstaande donderdag aan de bak in Stadium 974 en mag het opnemen tegen Ghana. De Portugezen eindigde tweede in hun kwalificatiegroep nadat het op de slotspeeldag een nachtmerrie beleefde in eigen huis en de zege moest toestaan aan Servië na een tegendoelpunt in de allerlaatste minuut (1-2). In de barrages eerst Turkije opzij te zetten (3-1) om vervolgens Noord-Macedonië te verslaan (2-0). Portugal wist in zijn laatste 5 wedstrijden 9 op 15 te boeken. In functie van de UEFA Nations League won het van Tsjechië (2-0), verloor het van Zwitserland (1-0), won het bij Tsjechië (0-4) en verloor het van Spanje (0-1). Vorige week wist het vriendschappelijk te winnen van Nigeria (4-0).

Het Ghana van bondscoach Otto Addo wist zijn CAF kwalificatiegroep waarin het landen als Zimbabwe en Zuid-Afrika achter zich wist te laten. Vervolgens wist het in de finale fase Nigeria uit te schakelen door eerst thuis de 0-0 vast te houden en in Nigeria 1-1 gelijk te gaan spelen. Uit zijn laatste 5 wedstrijd boekte Ghana 9 op 15. In functie van de African Nations League won het van Nigeria (2-0) om vervolgens van datzelfde Nigeria te verliezen na strafschoppen (2-1 PEN). Vriendschappelijk verloor het van Brazilië (3-0), won het bij Nicaragua (0-1) en won het tegen Zwitserland (2-0).

De highlights: Portugal - Ghana

  • Portugal won enige vorige confrontatie met Ghana
  • Portugal slechts twee doelpunten tegen in laatste 5 duels
  • 4 van laatste 5 duels Ghana telkens minder dan 3 doelpunten

Onze voorspelling: Portugal - Ghana

Portugal won de enige vorige confrontatie met Ghana welke op het WK 2014 was. Daarin kon Portugal met 2-1 winnen. We verwachten een wedstrijd met twee elftallen die zullen teren op een goede organisatie. Portugal kreeg op die manier slechts twee doelpunten tegen in zijn laatste 5 interland. We zien ook dat 4 van de 5 laatste duels van Ghana telkens eindigde met minder dan 3 doelpunten.

Krijg meer informatie en bekijk extra voorspellingen met de Portugal-Ghana voorspelling van onze collega's bij Sportytrader.

1
Unibet
1.3
Portugal wint: €50 X 1.3 = 65€
Bonus €50
N
Unibet
5.5
Gelijk €50 X 5.5 = 275€
Bonus €50
2
Unibet
10.5
Ghana wint: €50 X 10.5 = 525€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.