Loading...

Voorspelling Portugal - Macedonië

29 maart 14:45

Voetbal - WK

Portugal Portugal
-
Macedonië Macedonië

Onze wedtip

Portugal winnaar

Unibet 1.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Portugal - Macedonië

Portugal had in zijn halve finales van de WK barrages niet veel moeite om Turkije opzij te zetten met 3-1. Het domineerde voor eigen volk de wedstrijd vanaf de eerste minuut al liep het bij een 2-1 stand wel bijna tegen een gelijkmaker aan in de slotfase na een van de schaarse kansen van Turkije. Portugal mag het nu opnemen in de finale tegen Noord-Macedonië welke zal plaatsvinden in het stadion Do Dragão in Porto. Portugal speelde tot nu toe 5 kwalificatiewedstijden op eigen grond waarvan het er 4 won, dit tegen Azerbeidjan (1-0), Ierland (2-1), Luxemburg (5-0) en zoals bovenvermeld, Turkije. ZIjn laatste groepswedstrijd thuis werd echter een catastrofe toen het door Servië in de absolute slotfase naar deze barrages werd gestuurd (1-2).

Noord-Macedonië zorgde voor een schokgolf door voetbalminnend Europa toen het vorige week Europees Kampioen Italië op eigen grond ging verslaan na een doelpunt in de absolute slotfase in de wedstrijd door Aalborg-aanvaller Aleksander Trajkovski. Noord-Macedonië liet reeds in de groepsfase een zeer goede indruk na nadat het tweede werd in zijn groep na Duitsland. In totaal speelde het zes wedstrijden op verplaatsing voor deze kwalificatiecampagne waarbij het 13 op 18 haalt. Het begon met een nederlaag op het veld van Roemenië (3-2), gevolgd door een andere merkwaardige zege op het veld van Duitsland (1-2). Nadien speelde het gelijk op Ijsland (2-2) en pakte het opnieuw de 3 punten op het veld van Liechtenstein. Op Armenië speelde het zijn laatste groepswedstrijd uit en werd het maar liefst 0-5.

De highlights: Portugal - Macedonië

  • Noord-Macedonië klopte reeds Italië én Duitsland op verplaatsing.
  • Portugal 15 op 18 thuis.
  • Portugal scoorde in 19 opeenvolgende WK Kwalificatiematchen thuis.

Onze voorspelling: Portugal - Macedonië

Indien Noord-Macedonië het voetbalsprookje tot een goed einde wil brengen zal het opnieuw op een klein mirakel moeten rekenen op het veld van Portugal dat al 19 opeenvolgende wedstrijden op eigen bodem wist te scoren in functie van een WK kwalificatiematch. Portugal is er ook al sinds 1998 op elke edtitie bij.
1
Unibet
1.18
Portugal wint: €50 X 1.18 = 59€
Bonus €50
N
Unibet
7.25
Gelijk €50 X 7.25 = 362.5€
Bonus €50
2
Unibet
18
Macedonië wint: €50 X 18 = 900€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.