Loading...

Voorspelling Portugal - Turkije

24 maart 15:45

Voetbal - WK

Portugal Portugal
-
Turkije Turkije

Onze wedtip

Portugal winnaar

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Portugal - Turkije

In Portugal zijn ze nog steeds zichzelf voor het hoofd aan het slaan hoe ze de rechtstreekse kwalificatie voor het WK in Qatar uit handen gaven na een tegentreffer in de allerlaatste minuut van Servië (1-2) in zijn laatste groepswedstrijd, meteen ook de enige nederlaag die het leed tijdens deze kwalificatiecampagne. De wedstrijd daarvoor liet het ook punten liggen op het veld van Ierland door er 0-0 te gaan spelen. Uit zijn laatste 5 interlands puurde Portugal 10 punten. Voor de teleurstellende 1 op 6 zoals hierboven vermeld won het thuis tegen Ierland (2-1), bij Azerbeidzjan (0-3) en thuis tegen Luxemburg (5-0).

Ook Turkije verloor slechts eenmaal in zijn kwalificatiegroep waar het enkel Nederland voor zich moest dulden die slechts twee punten meer telden als groepswinnaar. De wedstrijd op Nederland werd hun ook meteen fataal want daar verloor het met zware 6-1 cijfers. Uit de vier wedstrijden die erna volgden wist het 10 op 12 te puren na een gelijkspel thuis tegen Noorwegen (1-1) en opeenvolgende overwinningen tegen Letland (1-2), Gibraltar (6-0) en Montenegro (1-2).

De highlights: Portugal - Turkije

  • Heeft Portugal dramatische 1 op 6 verwerkt?
  • Turkije krijgt veel doelpunten tegen.
  • Turkije niet op post in grote wedstrijden.

Onze voorspelling: Portugal - Turkije

Hoewel Turkije veel indruk maakte in het begin van deze kwalificatiecampagne door thuis Nederland (4-2) te kloppen en op het veld van Noorwegen (0-3) te gaan winnen lieten ze het nadien helemaal afweten op het Europees Kampioenschap waar ze als getipte ‘Dark Horse’ 0 op 9 pakte. Ook de cruciale kwalificatiewedstrijd op het veld van Nederland ging hopeloos verloren. Bovendien merken we op dat de Turken in zijn kwalificatiegroep -met respectievelijk Montenegro, Gibraltar en Letland- het tweede hoogste aantal tegendoelpunten moest slikken (16). Deze cruciale wedstrijd moet Portugal over de streep trekken of het is simpelweg crisis.
1
Unibet
1.32
Portugal wint: €50 X 1.32 = 66€
Bonus €50
N
Unibet
5.8
Gelijk €50 X 5.8 = 290€
Bonus €50
2
Unibet
10.5
Turkije wint: €50 X 10.5 = 525€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.