Loading...

Voorspelling Portugal - Zwitserland

5 juni 14:45

Voetbal - Nations League

Portugal Portugal
-
Zwitserland Zwitserland

Onze wedtip

Portugal winnaar

Toto 1.75 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Portugal - Zwitserland

Aanstaande zondag mogen Portugal en Zwitserland zich opmaken om op 4 dagen tijd hun tweede wedstrijd voor de UEFA Nations League 22/23 te spelen. Portugal speelde in hun eerste wedstrijd voor deze nieuwe editie van de Nations League 1-1 gelijk op het veld van Spanje. Fernando Santos zijn troepen boeke zo 8 op 15. De laatste 5 wedstrijden waren telkens met inzet. Voor zijn kwalificatiecampagne voor het WK in Qatar speelde het 0-0 gelijk op Ierland, verloor het thuis van Servië (1-2), won het van Turkije (3-1) en dwong het zijn kwalificatie af in de laatste barragewedstrijd thuis tegen Noord-Macedonië (2-0).

De troepen van Murat Yakin verloren hun eerste wedstrijd voor de Nations League afgelopen donderdag op het veld van Tsjechië met 2-1. Uit hun laatste 5 wedstrijden boekte Zwitserland 5 op 15. Het speelde 1-1 gelijk op het veld van Italië in de kwalificatiegroep voor het WK in Qatar waarin het groepswinnaar werd. In diezelfde groep werd ook Bulgarije met 4-0 opzij gezet. Nadien verloor het vriendschappelijk op het veld van Engeland 2-1. Het speelde voor de verloren partij op Tsjechië thuis 1-1 vriendschappelijk gelijk tegen Kosovo. 

 

De highlights: Portugal - Zwitserland

  • Portugal won vorige 2 confrontaties.
  • Zwitserland kon al 3 duels na elkaar niet winnen.
  • 4 van laatste 5 duels eindigde op minder dan 3 doelpunten.
  • Zwitserland kon al 5 duels na elkaar niet meer winnen op Portugal.
  • Zwitsers verloren eerste Nations League wedstrijd op veld van Tsjechië.

Onze voorspelling: Portugal - Zwitserland

Portugal heeft er een slopende kwalificatiecampagne opzitten voor het WK maar lijkt met een goed resultaat op Spanje toch wel verder vertrouwen bij elkaar te voetballen. Met de huidige noteringen op de markt vinden we een tip op Portugal best veel waarde hebben en vinden dat we deze niet kunnen laten liggen.

 

1
Toto
1.59
Portugal wint: €50 X 1.59 = 79.5€
Bonus €50
N
Toto
4.35
Gelijk €50 X 4.35 = 217.5€
Bonus €50
2
Toto
5.85
Zwitserland wint: €50 X 5.85 = 292.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.