Loading...

Voorspelling Portugal - Zwitserland

6 december 14:00

Voetbal - WK

Portugal Portugal
-
Zwitserland Zwitserland

Onze wedtip

Portugal winnaar

Unibet 1.91 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Portugal - Zwitserland

In het Lusail Stadium zal de 1/8e finale tussen Portugal en Zwitserland plaatsvinden. Portugal wist in zijn groepsfase 6 op 9 te halen. Fernando Santos en zijn troepen wonnen op de eerste speeldag van Ghana (3-2) gevolgd door een overwinning tegen Uruguay (2-0). Op de laatste speeldag ging het dan weer onderuit tegen Zuid-Korea na een tegendoelpunt in de absolute slotfase (2-1). Desondanks werd Portugal groepswinnaar. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt het in totaal 9 op 15. Voor de 6 op 9 op het WK verloor het in functie van de UEFA Nations League tegen Spanje (0-1) gevolgd door een vriendschappelijke overwinning tegen Nigeria (4-0).

Met Zwitserland bekampen ze een ploeg die er voor het 3e WK op rij weer bij is in de 1/8e finale. De troepen van Murat Yakin wisten hun eerste groepswedstrijd te winnen tegen Kameroen (1-0) gevolgd door een nederlaag tegen Brazilië (0-1) waar het pas in de slotfase kraakte. Op de laatste speeldag volgde een absolute topmatch tegen Servië waarbij ze het wisten te halen met (3-2). Die laatste wedstrijd was voor menig journalist de beste tot nu toe op het WK. In totaal halen de Zwitsers 10 op 15 uit hun laatste 5 interlands. Voor het WK begon won het in functie van UEFA Nations League van Tsjechië (2-1) en verloor het vriendschappelijk van Ghana (2-0).

De highlights: Portugal - Zwitserland

  • Portugal won 3 van laatste 4 confrontaties met Zwitserland.
  • Zwitserland er telkens uit in deze fase van het toernooi.
  • Portugal scoorde 7 keer tegen Zwitserland in vorige 3 duels.

Onze voorspelling: Portugal - Zwitserland

Beide ploegen kennen elkaar goed. Het wordt namelijk de derde keer dat ze elkaar treffen dit jaar. Voor de UEFA Nations League ging Zwitserland eerder dit jaar gaan verliezen bij Portugal (4-0) maar kon het de Portugezen dan weer thuis verslaan (1-0). Zwitserland is een niet te onderschatten tegenstander. Toch zien we dat ze de laatste 5 keren dat ze zich wisten te plaatsen voor deze fase in het toernooi dat het telkens hun eindstation werd. Wij tippen erop dat Portugal het haalt na de reguliere speeltijd.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Portugal - Zwitserland te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
1.87
Portugal wint: €50 X 1.87 = 93.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.55
Gelijk €50 X 3.55 = 177.5€
Bonus €50
2
Unibet
4.4
Zwitserland wint: €50 X 4.4 = 220€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.