Loading...

Voorspelling PSG - Juventus

6 september 15:00

Voetbal - Champions League

PSG PSG
-
Juventus Juventus

Onze wedtip

PSG winnaar

Unibet 1.33 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSG - Juventus

Met zowel de voorrondes als de loting achter de rug zijn de Champions League groepen bekend en mogen de 32 teams zich klaar gaan maken voor de start van het nieuwe Europese seizoen aanstaande week. In deze eerste speelronde zullen 2 grote namen het al meteen tegen elkaar opnemen, wanneer Paris Saint-Germain in haar stadion Juventus mag gaan ontvangen. PSG oogt momenteel in topvorm te zijn. Met haar grote sterspelers voorin weet de club recentelijke te domineren in eigen land en in internationale oefenwedstrijden. In slechts 2 van haar laatste 10 wedstrijden scoorde de ploeg niet minstens 3 keer, terwijl het ook aan de verdedigende kant voldoende kwaliteiten met zich meebrengt, waarbij het haar laatste 2 wedstrijden geen tegendoelpunten heeft geïncasseerd.

Aan de andere kant staat een Juventus dat haar identiteit nog niet gevonden heeft. Ondanks dat de Italiaanse club tot dusverre nog altijd ongeslagen is binnen de Serie A speelde het in 3 van haar 5 wedstrijden gelijk. Met name aan de aanvallende kant ontbreekt het Juventus aan grote spelmakers, waardoor het regelmatig niet in staat is om weg te lopen met wedstrijden. De verdediging van de ploeg is dan ook haar steun en toeverlaat om punten binnen te slepen, echter toonde deze verdediging in de Amerikaanse tour eerder deze zomer wankel te zijn tegen de Europese top. 

De highlights: PSG - Juventus

  • PSG is 19 wedstrijden op rij ongeslagen.
  • PSG heeft 39 keer gescoord in haar laatste 10 interlands.
  • PSG heeft 7 tegendoelpunten geïncasseerd in haar laatste 10 wedstrijden.
  • Juventus heeft 11 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • Juventus heeft 3 van haar laatste 10 wedstrijden gewonnen.

Onze voorspelling: PSG - Juventus

Waar enkele seizoenen geleden een ontmoeting tussen Paris Saint-Germain en Juventus een waardig finale affiche zou zijn tussen 2 top ploegen oogt er momenteel een degelijk verschil te zijn in de vorm van de clubs. Aan de ene kant lijkt PSG op haar sterk te zijn, met een aanval die vooralsnog niet te stoppen is en goals blijft produceren. Voor Juventus gaat het echter minder soepel met een gebrek aan aanvallende krachten waardoor het in grote mate op haar verdediging is toegewezen. Gezien het scorend vermogen van PSG zal het echter lastig worden voor Juventus om het net leeg te houden. Wij verwachten dat PSG wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.