Loading...

Voorspelling PSG - Real Sociedad

14 februari 15:00

Voetbal - Champions League

PSG PSG
-
Real Sociedad Real Sociedad

Onze wedtip

Real Sociedad Double Chance

Toto 2.34 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSG - Real Sociedad

In de 1/16e finale mag PSG het thuis opnemen tegen Real Sociedad ontvangen dat voor de derde maal in hun clubhistorie deelneemt aan de UEFA Champions League. PSG wist in de groepsfase zich zeer nipt te plaatsen door tweede te eindigen met 8 punten, evenveel als de derde in de stand AC Milan. Groepswinst ging naar Dortmund (11 punten). Opvallend is dat PSG slechts 1 van zijn laatste 5 wedstrijden won op het kampioenenbal. In de Franse Ligue 1 staat PSG autoritair op de eerste plaats met 11 punten voorsprong op Nice. Afgelopen weekend won het van de Franse nummer 5 Lille (3-1).

Real Sociedad is de huidige nummer 7 uit de Spaanse La Liga. Vorig seizoen wist het in de top 4 te eindigen waardoor het een ticket voor de UEFA Champions League versierde. In de groepsfase werd het groepswinnaar met een gelijk aantal punten als Inter Milaan (12). Het liet Benfica (4) en Salzburg (4) op verre afstand. Afgelopen weekend verloren de troepen van Imanol Alguacil van de nummer 11 Osasuna.

De highlights: PSG - Real Sociedad

  • PSG won maar 1 van laatste 5 wedstrijden in UEFA Champions League
  • Real Sociedad verloor geen enkele wedstrijd op kampioenenbal
  • Real Sociedad 7 op 9 op verplaatsing
  • Real Sociedad maar 1 doelpunt tegen in laatste 5 wedstrijden op kampioenenbal

Onze voorspelling: PSG - Real Sociedad

Naar onze mening wordt het een zeer taaie klus voor PSG om Real Sociedad te verslaan voor dit duel. De Spanjaarden krijgen amper doelpunten tegen op dit toernooi, zo moest het zich maar eenmaal omdraaien in zijn laatste 5 Europese duels. PSG won dan maar 1 wedstrijden van zijn laatste 5. Onze voorspelling PSG-Real Sociedad: Real Sociedad Double Chance.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.