Loading...

Voorspelling PSV - ADO Den Haag

2 maart 12:45

Voetbal - KNVB Beker

PSV PSV
-
ADO Den Haag ADO Den Haag

Onze wedtip

ADO Den Haag +2.5 Asian Handicap

Unibet 1.83 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - ADO Den Haag

PSV Eindhoven mag het voor de kwartfinale van de KNVB Beker opnemen tegen de nummer 11 uit de Eerste Divisie, ADO Den Haag. Van Nistelrooy zijn troepen wonnen vorig seizoen de KNVB Beker toen nog onder trainer Roger Schmidt. PSV Eindhoven staat momenteel op de 4e plek in de Eredivisie op 6 punten achterstand van leider Feyenoord.  Uit de laatste 5 competitiewedstrijden boekt het 11 op 15 waarbij het zijn laatste duel won thuis van FC Twente. In de 1/8e finale versloeg PSV FC Emmen (3-1) en in de 1/16e finale ging Sparta Rotterdam voor de bijl (1-2).

ADO Den Haag staat pas 11e in de Eerste Divisie maar staat wel aan de kop van de 3e periodestand. De troepen van Dick Advocaat gingen vorig seizoen er in de 3e ronde onderuit tegen RKC Waalwijk in functie voor de KNVB Beker. ADO Den Haag kon in de 1/8e finale GO Ahead Eagles opzij zetten (1-0). In de 1/16e finale klopte het Kozakken Boys (1-3) en in de 1/32e finale won het bij Excelsior 34 (2-3). ADO Den Haag haalt uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden 11 op 15.

De highlights: PSV - ADO Den Haag

  • ADO Den Haag ongeslagen sinds aanstellen Dick Advocaat
  • ADO Den Haag 9 wedstrijden op rij ongeslagen
  • ADO Den Haag slechts 3 tegendoelpunten op 5 wedstrijden

Onze voorspelling: PSV - ADO Den Haag

Het aanstellen van Dick Advocaat heeft ADO Den Haag nog geen windeieren gelegd. Het verloor onder zijn hoede nog geen enkele wedstrijd en is al 9 wedstrijden op rij ongeslagen. Bovendien staat het aan de leiding van de 3e periodetitel. Een uitoverwinning lijkt misschien wel een ondenkbare stunt maar met de huidige qouteringen op de wedmarkt zien we toch wel potentieel bij een weddenschap op de uitploeg. Onze voorspelling PSV Eindhoven-ADO Den Haag: ADO Den Haag +2.5 Asian Handicap. Bij deze weddenschap mag ADO Den Haag de wedstrijd verliezen met maximaal 2 doelpunten verschil waarbij de weddenschap dan alsnog wordt gewonnen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.