Loading...

Voorspelling PSV - Ajax

17 april 12:00

Voetbal - KNVB Beker

PSV PSV
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax winnaar

Toto 1.89 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - Ajax

Zondag wordt de Kuip in Feyenoord ingenomen door supporters van aartsrivalen PSV Eindhoven en Ajax Amsterdam in functie van de finale van de TOTO KNVB Beker. De laatste keer dat PSV Eindhoven deze trofee mocht optillen was in 2013 terwijl Ajax de huidige bekerhouder is nadat het vorig seizoen de finale won van Vitesse Arnhem (2-1). Als Eredivisionist kwam PSV Eindhoven pas in de 1/16e finale in actie waarin het te sterk was voor Fortuna Sittard (2-0). In de 1/8e finale volgde een duel tegen Telstar uit de Eerste Divisie waar het niet veel marge had met een 2-1 overwinning. In de kwartfinale volgde een makkelijke overwinning tegen tevens een club uit de Eerste Divisie. NAC Breda werd de kind van de rekening (4-0). In de halve finale ging het bij GO Ahead Eagles gaan winnen met 1-2.

Bekerhouder Ajax kwam in de 1/16e finale in actie tegen BVV Barendrecht, een club uit de Derde Divisie. Daartegen werd er met 4-0 gewonnen. In de 1/8e finale haalde de Amsterdammers de sloophamer boven tegen Excelsior Maassluis, een team uit de Tweede Divisie. Het werd maar liefst 9-0. In de kwartfinale volgde opnieuw een monsterscore, ditmaal tegen Vitesse Arnhem die met een 5-0 pandoering terug naar huis keerde. In de halve finale ging Ajax de topper op AZ Alkmaar gaan winnen met 0-2. 

 

De highlights: PSV - Ajax

  • Beide ploegen verwikkeld in titelstrijd.
  • Ajax won tweemaal van PSV dit seizoen.
  • Ajax geen enkel tegendoelpunt in beker
  • Ajax recordhouder met 20 stuks.
  • Ajax 27 op 30 in Eredivisie.

Onze voorspelling: PSV - Ajax

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Erik Ten Hag de nieuwe coach van Manchester United. Wat deze man betekent heeft voor Ajax Amsterdam valt met weinig woorden te omschrijven. De Twentenaar zal dan ook niets aan het toeval willen overlaten om met de dubbel op zak Ajax te verlaten door de grote poort. Het hield in dat opzicht een uitstekende generale repetitie want in de competitie kon het PSV reeds tweemaal verslaan (5-0 & 1-2).

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.