Loading...

Voorspelling PSV - Ajax

23 april 8:30

Voetbal - Eredivisie

PSV PSV
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax Draw No Bet

Unibet 2.15 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - Ajax

We krijgen een voorproefje van de finale van de KNVB beker tussen PSV Eindhoven en Ajax Amsterdam. Dit duel zal met nog 5 speeldagen te gaan veelbepalend zijn voor wie de 2e plek zal veroveren en zo zich zal plaatsen voor de voorrondes van de UEFA Champions League. Beide ploegen tellen evenveel punten. Met 8 punten achterstand op leider Feyenoord lijkt de titel reeds beslist. PSV Eindhoven boekt uit zijn laatste 5 wedstrijden 13 op 15 waarbij het won van Cambuur (5-2), gelijkspeelde bij Vitesse Arnhem (1-1), ging winnen bij NEC Nijmegen (2-4), Excelsior thuis kon verslaan (4-0) en bij FC Volendam nipt de volle buit kon pakken (2-3).

Ajax Amsterdam met John Heitinga aan het roer liet zijn kansen op de titel vliegen door midden maart thuis te verliezen van Feyenoord (2-3) gevolgd door een gelijkspel bij GO Ahead Eagles (0-0). Toch kan niet naast de indrukwekkende reeks van Heitinga gekeken worden sinds hij overnam waarbij het 28 op 33 boekt. Ajax boekt uit zijn laatste 5 wedstrijden 10 op 15. Naast het verlies van Feyenoord en het gelijke spel bij GO Ahead Eagles won het van Heerenveen (2-4), Fortuna Sittard (4-0) en FC Emmen (3-1).

De highlights: PSV - Ajax

  • Ajax Amsterdam 28 op 33 onder Heitinga
  • PSV Eindhoven meeste doelpunten tegen uit top 6
  • Ajax op een na beste uitploeg

Onze voorspelling: PSV - Ajax

Dit wordt een cruciale wedstrijd voor beide ploegen. John Heitinga pakt 28 op 33 sinds hij overnam in een moeilijke situatie waarbij de ploeg in absolute puin lag onder Schreuder. Wij geloven dat het bij PSV op zijn minst een punt kan pakken en zo een optie kan nemen op die felbegeerde 2e plek. Onze voorspelling PSV Eindhoven-Ajax Amsterdam: Ajax Amsterdam Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.