Loading...

Voorspelling PSV - Ajax

29 oktober 9:30

Voetbal - Eredivisie

PSV PSV
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

PSV winnaar

Unibet 1.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - Ajax

Wordt de 10e speeldag in de Eredivisie een nieuw historisch moment voor Ajax? Ditmaal dan in negatieve zin… Indien de Amsterdammers verliezen op bezoek bij PSV Eindhoven en de laatste in de stand FC Volendam wint thuis van Excelsior Rotterdam dan staat Ajax helemaal laatste in de stand…

Een nederlaag bij PSV is helemaal niet zo ondenkbaar. De troepen van Peter Bosz razen door de competitie en hebben na 9 speeldagen met 27 op 27 het maximum aan punten. In de UEFA Champions League ging het deze week een belangrijk punt gaan halen op het veld van RC Lens. Uit zijn laatste 5 wedstrijden in de Eredivisie puurde het 15 op 15 na zeges tegen Almere City (0-4), GO Ahead Eagles (3-0), FC Volendam (3-1), Sparta Rotterdam (0-4) en Fortuna Sittard (3-1).

Ajax Amsterdam zette afgelopen week trainer Maurice Steijn op straat en speelde afgelopen donderdag in de UEFA Europa League zijn eerste wedstrijd onder trainer ad interim Hedwiges Maduro. Dat leverde opnieuw een teleurstelling op want Ajax verloor ook de wedstrijd op bezoek bij Brighton (2-0). Uit zijn laatste 5 wedstrijden in de Eredivisie boekt Ajax 1 op 15. Het speelde gelijk bij Fortuna Sittard (0-0), het verloor op bezoek bij FC Twente (3-1), het verloor van Feyenoord (0-4), verloor van AZ Alkmaar (1-2) en ook op bezoek bij FC Utrecht (4-3).

De highlights: PSV - Ajax

  • PSV Eindhoven 27 op 27
  • Ajax 1 op 15 in Eredivisie
  • Ajax 9 wedstrijden op rij zonder zege
  • Ajax 6 wedstrijden in Eredivisie op rij zonder zege

Onze voorspelling: PSV - Ajax

De redenen waarom Ajax aan zijn slechtste seizoen bezig is zijn legio. Ook de cijfers zijn hallucinant voor de recordkampioen van Nederland. Het wacht inmiddels -alle competities samengeteld- reeds 9 wedstrijden op een zege. Met een bezoek aan een ploeg die in de Eredivisie alle 9 wedstrijden na elkaar won ziet de prognose er opnieuw niet al te best uit voor Ajax…Onze voorspelling: PSV Eindhoven-Ajax Amsterdam: PSV Eindhoven wint.

 

1
Unibet
1.28
PSV wint: €50 X 1.28 = 64€
Bonus €50
N
Unibet
5.8
Gelijk €50 X 5.8 = 290€
Bonus €50
2
Unibet
9
Ajax wint: €50 X 9 = 450€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.