Loading...

Voorspelling PSV - AZ

12 november 15:00

Voetbal - Eredivisie

PSV PSV
-
AZ AZ

Onze wedtip

AZ Alkmaar Double Chance.

Unibet 2.37 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - AZ

PSV Eindhoven mag het als nieuwe leider op de 14e speeldag het gaan opnemen tegen AZ Alkmaar. De laatste 3 weken zijn voor Ruud Van Nistelrooij en zijn troepen zeer succesvol geweest, zowel landelijk als Europees. In de UEFA Europa League boekte het een 6 op 6 na zeges tegen de nummer 1 in Engeland Arsenal (2-0) en bij het Noorse Bodo/Glimt (1-2) waardoor het zich verzekerd van de volgende ronde. In de eigen Eredivisie kon het zijn laatste nederlaag bij FC Groningen 4-2 ook rechttrekken door te winnen tegen NEC Nijmegen (3-0) en uiteraard door de zege bij Ajax Amsterdam (1-2).

AZ Alkmaar deed het Europees ook goed waarbij het na een 6 op 6 tegen FC Vaduz (1-2) en Dnipro-1 (2-1) de groepswinst kon pakken in de UEFA Conference League. Pascal Jansen zijn troepen staan op dit moment op de 5e plek in het klassement en volgen op amper 4 punten van PSV Eindhoven waardoor dit duel heel veel draagkracht krijgt. Uit zijn laatste 3 wedstrijden in de Eredivisie boekt AZ Alkmaar wel slechts 3 op 9. Het verloor bij Excelsior (2-1), won tegen FC Volendam (2-1) en verloor op de vorige speeldag bij RKC Waalwijk (3-1).

De highlights: PSV - AZ

  • AZ Alkmaar won vorige 3 duels op PSV Eindhoven.
  • AZ won 4 van 5 vorige confrontaties.
  • AZ Alkmaar 3e beste uitploeg.

Onze voorspelling: PSV - AZ

Hoewel het 0 op 6 boekte in zijn laatste 2 uitwedstrijden zijn er genoeg redenen voor AZ Alkmaar om er in te geloven dat ze voor de 4e keer op rij de 3 punten kunnen pakken bij PSV Eindhoven. Van de 5 vorige confrontaties met PSV Eindhoven kon het er 4 winnen. Bij een overwinning kan het tot op 1 punt komen van PSV Eindhoven.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.