PSV winnaar

Unibet 1.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - FC Emmen

PSV Eindhoven is het nieuwe seizoen goed begonnen door vorige week zaterdag in het duel om de Johan Cruijff schaal met 3-5 van Ajax te winnen. De Eindhovenaren kwamen afgelopen dinsdag in het eerste Champions League kwalificatieduel tegen AS Monaco in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Joey Veerman. PSV was tot de laatste 20 minuten de betere van de twee maar oogde vermoeid in de slotfase. Na meerdere kansen aan beide zijden maakte AS Monaco in de 79e minuut uit een vrijetrap de 1-1 gelijkmaker. De 1-1 eindstand zal gezien het betere spel van PSV een teleurstelling zijn, het geeft nog genoeg perspectief voor de returnwedstrijd aanstaande dinsdag in eigen huis.

FC Emmen werd het vorige seizoen kampioen van de Eerste Divisie en keert daardoor binnen 1 seizoen weer terug in de Eredivisie. De promovendus stond het vorige seizoen lange tijd op de tweede plaats maar kroonde zichzelf uiteindelijk tot kampioen door een indrukwekkende eindsprint. In de laatste 11 speelronden werden er 9 wedstrijden gewonnen, waaronder ook van toenmalig koploper FC Volendam met 4-1, en slechts 1 keer verloren. Emmen verloor in de voorbereiding van Sparta (3-1) en Groningen (2-1) en speelde gelijk tegen Zwolle (0-0).

Onze voorspelling: PSV - FC Emmen

De twee clubs speelde in het verleden in totaal 8 keer eerder tegen elkaar. Van deze wedstrijden won PSV 6 keer, FC Emmen geen enkele keer en eindigde het 2 keer in een gelijkspel. De laatste keer dat de teams tegen elkaar speelde was in het seizoen 2020/21 ook in een Eredivisiewedstrijd en eindigde in een 0-2 overwinning voor PSV. PSV is duidelijk de favoriet in dit duel maar zal spelers willen sparen voor aanstaande dinsdag. Wij gaan voor een overwinning voor PSV.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.