Loading...

Voorspelling PSV - Excelsior

8 april 14:00

Voetbal - Eredivisie

PSV PSV
-
Excelsior Excelsior

Onze wedtip

PSV Eindhoven -2.5 Asian Handicap

Unibet 1.75 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - Excelsior

PSV Eindhoven wist zich afgelopen week met enige horten en stoten voorbij tweede divisionist Spakenburg (1-2) te loodsen in de halve finale van de KNVB beker en kan zo onder van Nistelrooy voor een tweede beker op rij gaan, met dezelfde tegenstander in de finale, Ajax Amsterdam. In de competitie lijkt de titel een utopie geworden, al wordt het uitkijken hoe Feyenoord een kleine mokerslagje verwerkt na de pijnlijke nederlaag in de halve finale van de beker tegen Ajax. Momenteel staat PSV samen met Ajax 8 punten achter op de Rotterdammers met nog 7 speeldagen te gaan. Uit zijn laatste 5 speeldagen in de competitie boekt het 13 op 15. Het won van FC Twente (3-1), RKC Waalwijk (0-1), Cambuur (5-2), speelde gelijk bij Vitesse Arnhem (1-1) en won van NEC Nijmegen (2-4). 


Met Excelsior Rotterdam wacht een ploeg die in zijn eerste seizoen terug op het hoogste niveau opnieuw flirt met degradatie. Het staat momenteel op de eerste degradatieplaats met een gelijk aantal punten als FC Emmen, Vitesse Arnhem en FC Volendam. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van Marinus Dijkhuizen 4 op 15. Het verloor van FC Groningen (3-0), Sparta Rotterdam (1-4) en FC Emmen (2-0). Nadien won het van Cambuur (4-1) en speelde het gelijk thuis tegen FC Twente (0-0).

De highlights: PSV - Excelsior

  • Excelsior 0 op 24 tegen PSV Eindhoven
  • Excelsior allerslechtste uitploeg in Eredivisie
  • Excelsior 4 op 39 uit

Onze voorspelling: PSV - Excelsior

4 op 39… dat is het uitrapport van Excelsior Rotterdam. Het begon nochtans op speeldag 1 met een uitoverwinning bij Cambuur Leeuwarden (0-2), wat meteen ook de laatste was. Een puntje onderweg bij NEC Nijmegen (1-1) vervolledigt het puntentotaal. Tegen de allerslechtste uitploeg uit het land verwachten we een vlotte thuiswinst voor de Eindhovenaren. Onze voorspelling PSV Eindhoven-Excelsior Rotterdam: PSV Eindhoven -2.5 Asian Handicap. We hebben dus een overwinning nodig met minstens 3 doelpunten verschil van de thuisploeg bij deze tip.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.