Loading...

Voorspelling PSV - Feyenoord

3 maart 8:30

Voetbal - Eredivisie

PSV PSV
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Feyenoord Double Chance.

Jacks 1.83 Bonus €60
Wedden

De wedtip: PSV - Feyenoord

In de Nederlandse Eredivisie staat op speeldag 24 het duel tussen leider PSV Eindhoven en eerste achtervolger Feyenoord op het programma. De kloof is 10 punten. Wil Feyenoord alsnog een waterkans afdwingen op de titel dan moet het dit duel winnen. Geen evidente klus als je weet dat PSV Eindhoven nog geen enkele competitiematch verloor dit seizoen. Anderzijds is Feyenoord wel de enige Nederlandse ploeg die PSV Eindhoven wist te kloppen dit seizoen, dit in de 1/8e finale van de KNVB Beker (1-0).

PSV Eindhoven boekt 13 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden nadat het won van Almere City (2-0), gelijkspeelde bij Ajax (1-1), won van FC Volendam (1-5), won van Heracles (2-0) en won van PEC Zwolle (1-7). Feyenoord kon zich met heel veel moeite plaatsen voor de finale van de KNVB Beker nadat het FC Groningen klopte afgelopen donderdag (2-1). In de competitie boekt het 13 op 15. Het speelde thuis gelijk tegen FC Twente (0-0), won bij AZ Alkmaar (0-1), won van Sparta Rotterdam (2-0), won van RKC Waalwijk (1-0) en won bij Almere City (0-2).

De highlights: PSV - Feyenoord

  • Feyenoord enige Nederlandse ploeg die PSV klopte
  • Feyenoord 16 op 18
  • Feyenoord 18 op 18 op verplaatsing
  • PSV Eindhoven nog zwaar Europees duel in het vizier

Onze voorspelling: PSV - Feyenoord

De missie voor Feyenoord is dus winnen. Wij zien ze minstens in staat om PSV in bedwang te houden, iets wat het reeds toonde dat het dat kan. Feyenoord boekt 16 op 18 en boekt 18 op 18 uit hun laatste 6 uitwedstrijden. Onze voorspelling PSV Eindhoven-Feyenoord: Feyenoord Double Chance.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.