Loading...

Voorspelling PSV - Glasgow Rangers

24 augustus 15:00

Voetbal - Champions League

PSV PSV
-
Glasgow Rangers Glasgow Rangers

Onze wedtip

PSV winnaar

Unibet 1.75 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - Glasgow Rangers

De tweede wedstrijd van de Champions League play-off tussen PSV Eindhoven en Glasgow Rangers vindt plaats in het Philips Stadion. Beide teams hebben ons vorige week in de eerste ronde een goede show gegeven; een 2-2 gelijkspel, waardoor de spanning voor deze wedstrijd blijft! De mannen van Ruud van Nistelrooy hebben de hele week de tijd gehad om zich voor te bereiden op deze wedstrijd, aangezien ze sinds vorige week niet meer hebben gespeeld. Dit is de kans voor de Nederlandse coach om de juiste tactiek in te zetten en te hopen dat hij na het volgende laatste fluitsignaal deelname aan de Champions league kan vieren. De ploeg van Giovanni Bronckhorst heeft daarentegein de vierde speelronde van de Schotse competitie met 2-2 gelijkgespeeld bij Hibernian. Rangers eindigde de wedstrijd zelfs met negen spelers tegen elf nadat Lundstram en Morelos uit het veld waren gestuurd. In de vorige ronde had de Schotse club veel karakter getoond door een achterstand van twee doelpunten tegen Union-Gilloise te overbruggen. Ook in deze uitwedstrijd zal Rangers alles uit de kast moeten halen om een plaats in de meest prestigieuze competitie van Europa veilig te stellen. Daarnaast zullen alle ogen ook gericht zijn op Cody Gakpo, de speler die in de belangstelling staat van Manchester United, maar mocht PSV de Champions League halen is de kans ook groot dat hij bijtekent voor nog minimaal een jaar bij de Eindhovenaren.

De highlights: PSV - Glasgow Rangers

  • PSV verloor geen van zijn laatste 8 wedstrijden (6 winst, 2 gelijk)
  • Rangers wist geen enkele van zijn laatste 5 uitwedstrijden af te sluiten met een clean sheet
  • Rangers scoorde minimaal 2 doelpunten in zijn laatste 5 duels
  • PSV wist zijn laatste 4 thuiswedstrijden te winnen en scoorde daarin 14 keer

Onze voorspelling: PSV - Glasgow Rangers

DIt wordt een spannend affiche, waarin het moeilijk te voorspellen wie uiteindelijk het miljoenenbal zal halen. Toch denken wij dat PSV een licht voordeel heeft, enerzijds omdat ze thuis spelen en al een goed resultaat uit de heenwedstrijd op zak hebben, anderzijds omdat ze afgelopen weekend niet in actie hebben hoeven komen terwijl Rangers wel met een wedstrijd in de benen naar Eindhoven afreist. PSV heeft dus een licht voordeel, ook licht het in de lijn der verwachting dat beide teams veel zullen scoren.
1
Unibet
1.64
PSV wint: €50 X 1.64 = 82€
Bonus €50
N
Unibet
4.25
Gelijk €50 X 4.25 = 212.5€
Bonus €50
2
Unibet
5.1
Glasgow Rangers wint: €50 X 5.1 = 255€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.