Loading...

Voorspelling PSV - Leicester

14 april 12:45

Voetbal - Europa Conference League

PSV PSV
-
Leicester Leicester

Onze wedtip

PSV winnaar

Unibet 1.95 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - Leicester

Voor de terugwedstrijd van de kwartfinale van de UEFA Conference League mag PSV Eindhoven zich opmaken om in eigen huis het Engelse Leicester City te ontvangen. De heenwedstrijd eindigde in het King Power Stadium op een 0-0 gelijkspel. Als uitvaller van de UEFA Europa League waar PSV Eindhoven 3e eindigde in hun groep moest het reeds in de 1/16e finale aan de bak tegen het Israëlische Maccabi Tel Aviv. In Eindhoven werd het een 1-0 overwinning terwijl het in Israël een gelijkspel werd (1-1). In de 1/8e finale was het te sterk voor FC Kopenhagen waar het eerst thuis 4-4 gelijkspeelde en in Kopenhagen overtuigend met 0-4 ging winnen. In de eigen Nederlandse competitie won PSV Eindhoven afgelopen weekend in eigen huis tegen RKC Waalwijk (2-0).

Leicester City is net zoals PSV Eindhoven een afvaller uit de UEFA Europa League waar het tevens 3e eindigde in zijn groep. Het mocht in de 1/16e finale aantreden tegen het Deense Randers FC. In Engeland werd het 4-1 en in Denemarken kon het met 1-3 winnen. In de 1/8e finale wachtte met Rennes een lastigere tegenstander. Het kon in eigen huis winnen met 2-0 en op Rennes verloor het met 2-1 wat volstond voor kwalificatie. In de eigen Premier League won Leicester afgelopen weekend zijn wedstrijd tegen Crystal Palace (2-1).

De highlights: PSV - Leicester

  • PSV 9 op 15 in de Conference League.
  • Leicester 10 op 15 in de Conference League.
  • PSV al 15 wedstrijden op rij ongeslagen.
  • Leicester verloor vorige uitwedstrijd.
  • Leicester een van zwakste uitploegen in Premier League.

Onze voorspelling: PSV - Leicester

Leicester heeft in de Premier League nog maar 3 van zijn 14 wedstrijden op verplaatsing gewonnen. Ook de vorige verplaatsing naar Rennes ging verloren. PSV Eindhoven is reeds 15 wedstrijden ongeslagen. Wij zien de troepen van Roger Schmidt de halve finale bereiken. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.