PSV winnaar

Unibet 2.22 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - Mónaco

PSV Eindhoven is het seizoen goed begonnen en de ploeg lijkt in een goede vorm te steken. De club uit Eindhoven won vorige week zaterdag het duel om de Johan Cruijff schaal tegen Ajax met 3-5 en won afgelopen zaterdag in de eerste speelronde van de Eredivisie met 4-1 van FC Emmen. Het team speelt onder leiding van trainer Ruud van Nistelrooy aanvallend voetbal en de man in vorm is Cody Gakpo. De 23-jarige aanvaller scoorde afgelopen zaterdag tegen FC Emmen 2 keer en was met 2 assists en een doelpunt ook belangrijk in de wedstrijd tegen Ajax.

AS Monaco begon afgelopen zaterdag ook aan het nieuwe competitieseizoen en wist deze ook te winnen. De ploeg van de Belgische oefenmeester Philippe Clement won met 1-2 van RC Strasbourg door doelpunten van Krépin Diatta en Sofiane Diop. Voor de heenwedstrijd van vorige week tegen PSV incasseerde de ploeg in de voorbereiding 2 nederlagen tegen Southampton (3-1) en Porto (2-1). AS Monaco heeft een gevaarlijke ploeg die snel kan omschakelen en blijft tot in de laatste minuten rustig. In de heenwedstrijd vorige week kwam PSV in de 38e minuut op voorsprong, maar AS Monaco kwam in de 80e minuut alsnog op gelijke hoogte.

Onze voorspelling: PSV - Mónaco

De twee clubs speelde in het verleden in totaal 7 keer eerder tegen elkaar. Van deze ontmoetingen won PSV 2 keer, AS Monaco won 2 keer en het eindigde 3 keer in een gelijkspel. De laatste keer dat PSV won (0-2) was in 2005 in de achtste finale van de Champions League en de laatste keer dat AS Monaco won (1-2) was het vorige seizoen in de groepsfase van de Europa League. Wij gaan voor een nipte overwinning voor PSV.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.