Loading...

Voorspelling PSV - NEC

11 mei 14:00

Voetbal - Eredivisie

PSV PSV
-
NEC NEC

Onze wedtip

NEC Nijmegen Asian Handicap +2.5

Unibet 1.67 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - NEC

Op de voorlaatste speeldag in de Eredivisie mag PSV Eindhoven zich opmaken om thuis NEC Nijmegen te ontvangen. Het lijkt er op dat PSV voor het 3e jaar op rij onder Roger Schmidt op de 2e plek zal eindigen na Ajax Amsterdam. Het heeft op dit moment 4 punten achterstand op de Amsterdammers welke met nog wedstrijden tegen respectievelijk Heerenveen thuis en Vitesse Arnhem uit een zeer haalbaar programma heeft op papier. Al weet je maar nooit natuurlijk... Een ticket voor de voorronde van UEFA Champions League is alvast een zekerheid aangezien Feyenoord Rotterdam op plaats 3 volgt met 7 punten achterstand.

Voor promovendus NEC Nijmegen kan het seizoen alvast niet meer stuk. De troepen van Rogier Meijer tonen duidelijk aan dat na 4 seizoenen afwezigheid op het hoogste niveau NEC Nijmegen zijn plek heeft in de Eredivisie. Het staat momenteel op de 9e plek en is nog in running voor een plek in de Play Offs waarin gespeeld wordt voor een ticket in de UEFA Conference League. Deze Play Offs worden gespeeld tussen de nummers 5 t.e.m. 8 in die eindklassering. Het staat op dit moment twee punten achter SC Heerenveen dat met een verplaatsing naar Ajax Amsterdam -dat de titel wil vieren dit weekend- toch een nog moeilijkere uitmatch voor de boeg heeft.

De highlights: PSV - NEC

  • Heenwedstrijd werd nipt gewonnen in slotfase door PSV Eindhoven.
  • NEC 7e beste uitploeg van de Eredivisie.
  • NEC nog in running voor Europese Play Offs.
  • Laatste 5 nederlagen nooit meer dan twee doelpunten verschil voor NEC.
  • Laatste 5 wedstrijden bij PSV verloor NEC nooit met meer dan 3 doelpunten verschil.

Onze voorspelling: PSV - NEC

Wij geloven wel dat NEC Nijmegen in een laatste seizoenswedstrijd wel eens zou durven verrassen met het oog op een eventuele kwalificatie voor de Europa Play Offs. We kunnen dit geloof uiten door een Asian Handicap Bet te plaatsen op de bezoekers. We nemen hierbij NEC Nijmegen +2.5 wat betekent dat zelfs bij een nederlaag met 2 doelpunten verschil we alsnog onze weddenschap winnen.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.