Loading...

Voorspelling PSV - RKC Waalwijk

10 april 8:30

Voetbal - Eredivisie

PSV PSV
-
RKC Waalwijk RKC Waalwijk

Onze wedtip

PSV winnaar

Toto 1.13 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - RKC Waalwijk

Voor de 29ste speeldag in de Eredivisie mag PSV Eindhoven zich opmaken om RKC Waalwijk te ontvangen. De Eindhovenaren staan op dit moment op de 2de plaats in het klassement op 4 punten achterstand van Ajax Amsterdam. De troepen van Roger Schmidt hebben er net een duel opzitten tegen het Engelse Leicester City in functie van de kwartfinale van de UEFA Conference League. Het werd 0-0 in Engeland. In de competitie haalt PSV Eindhoven 13 op 15 na vier opeenvolgende zeges tegen Sparta Rotterdam (1-2), Heracles (3-1), FC Utrecht (0-1), Fortuna Sittard (5-0) en een gelijkspel op FC Twente (3-3). 


Net zoals vorig seizoen heeft RKC Waalwijk alle moeite om net boven de degradatiezone te blijven. De troepen van Joseph Oosting wisten wel te verrassen door hun vorige verplaatsing op het veld van Vitesse Arnhem te gaan winnen. Het haalt uit zijn laatste 5 wedstrijden wel slechts 5 punten. Het verloor tegen FC Twente (1-2) en Ajax Amsterdam (3-2) om nadien thuis gelijk te spelen tegen SC Heerenveen (0-0). Nadien volgde de zege bij Vitesse (1-2) om vervolgens thuis te spelen tegen FC Utrecht (1-1). Indien Waalwijk deze wedstrijd verliest en de ploegen onder hen doen het omgekeerde dan kan het heel warm beginnen worden….

De highlights: PSV - RKC Waalwijk

  • PSV won 5 vorige thuiswedstrijden.
  • Heenduel werd makkelijke winst voor PSV.
  • PSV won laatste 4 ontmoetingen met RKC.
  • RKC nog nooit langer dan 3 wedstrijden ongeslagen.
  • Geen marge voor puntenverlies bij beide ploegen.

Onze voorspelling: PSV - RKC Waalwijk

Indien RKC Waalwijk erin slaagt om ook hier niet te verliezen dan zetten ze hun langste reeks van ongeslagen wedstrijden in, namelijk 4 op een rij. PSV zal er natuurlijk alles aan doen om te winnen in belang van de titelstrijd. Het won hun vorige 5 thuiswedstrijden (inclusief beker en Europees). Het kan terugkijken op een makkelijke overwinning in de heenwedstrijd (1-4). 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.