Loading...

Voorspelling Sevilla - PSV

16 februari 15:00

Voetbal - Europa League

Sevilla Sevilla
-
PSV PSV

Onze wedtip

gelijk

Unibet 3.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sevilla - PSV

De Europese voetbalcompetities maken zich op voor de nacompetitie waarbij  in de UEFA Europa League deze week de 1/16e finales op het programma staan. Afvallers uit de UEFA Champions League (ploegen die 3e eindigden in de groepsfase) nemen het op tegen de ploegen die 2e eindigden in de groepsfase van de UEFA Europa League om het vervolgens op te nemen tegen de groepswinnaars van de UEFA Europa League in de 1/8e finale. Nu mag het PSV van Ruud Van Nistelrooy het opnemen tegen FC Sevilla, dat 3e eindigde in de UEFA Champions League.

PSV Eindhoven eindigde in de groepsfase van de UEFA Europa League op de 2e plek na Arsenal met 13 op 18. Het kon 6 op 9 boeken in zijn laatste 3 Europese wedstrijden. Het verloor daarbij van Arsenal (1-0), wist vervolgens Arsenal thuis te verslaan (2-0) en bij Bodo/Glimt te gaan winnen (1-2). In de Eredivisie pakt het 7 op 9 na een overwinning tegen GO Ahead Eagles (2-0), een gelijkspel bij Feyenoord (2-2) en een overwinning tegen FC Groningen.

FC Sevilla kon in Groep G niet opboksen tegen ploegen als Borussia Dortmund en Manchester City en eindigde 3e met 5 op 18. De troepen van Jorge Sampaoli boekten 4 op 9 uit hun laatste 3 Europese wedstrijden na een gelijkspel bij Dortmund (1-1), overwinning tegen FC Kopenhagen (3-0) en een nederlaag bij Manchester City (3-1). In de Spaanse La Liga boekt het 6 op 9 na een overwinning tegen Elche (3-0), een tegen FC Barcelona (3-0) en een zege tegen Mallorca (2-0).

De highlights: Sevilla - PSV

  • PSV kreeg in 7 van de 21 competitiewedstrijden geen enkel doelpunt tegen
  • Sevilla FC kreeg in 4 van de 21 competitiewedstrijden geen enkel doelpunt tegen
  • Sevilla kampt met een aantal blessures

Onze voorspelling: Sevilla - PSV

PSV Eindhoven toonde in de groepsfase dat het een sterke thuisploeg is Europees. Onder andere de overwinning tegen Engelse leider Arsenal was indrukwekkend te noemen. FC Sevilla is een ploeg in crisis. De nummer 12 uit de Spaanse competitie wist Europees nog geen enkele wedstrijd uit te winnen dit seizoen, een punt voor PSV zou dus veel betekenen. Onze voorspelling FC Sevilla - PSV is dan ook dat PSV zich staande weet te houden en gelijk speelt tegen Sevilla.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.