Loading...

Voorspelling PSV - FC Twente

26 februari 10:45

Voetbal - Eredivisie

PSV PSV
-
FC Twente FC Twente

Onze wedtip

PSV winnaar

Unibet 1.6 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - FC Twente

Op de 23e speeldag staat met PSV Eindhoven-FC Twente de topper van dit weekend op het programma in het Philips Stadion. Het PSV Eindhoven van Ruud van Nistelrooy was in staat om FC Sevilla te kloppen in eigen huis afgelopen woensdag in functie van de terugronde van de 1/16e finale van de UEFA Europa League, maar dat was niet genoeg om zich te kwalificeren want in de heenwedstrijd verloor het met 3-0. Ongetwijfeld een ongelooflijke opdoffer om te verwerken. Uit de laatste 5 competitiewedstrijden boekt het 8 op 15. Het verloor bij FC Emmen (1-0), won van GO Ahead Eagles (2-0), speelde gelijk bij Feyenoord (2-2), versloeg FC Groningen (6-0) en speelde op de vorige speeldag gelijk bij FC Utrecht. PSV Eindhoven staat momenteel op de 4e plaats op 6 punten achterstand van leider Feyenoord.

Met FC Twente komt een ploeg op bezoek die de laatste tijd steeds meer de grip in de top moet missen. De troepen van Ron Jans staan op dit moment 5e op reeds 9 punten achterstand op leider Feyenoord. Bij winst kan het zich wel naast PSV Eindhoven nestelen op de 4e plaats. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt FC Twente 6 op 15. Het speelde driemaal gelijk, dit bij: Vitesse Arnhem (2-2), thuis tegen Feyenoord (1-1) en bij FC Groningen (1-1). Daarna won het thuis van FC Volendam (3-0) en op de vorige speeldag ging het de boot in bij GO Ahead Eagles (2-0).

De highlights: PSV - FC Twente

  • FC Twente won maar 1 van laatste 5 competitieduels.
  • FC Twente kon al 9 keer op rij op bezoek bij PSV niet winnen.
  • FC Twente kon al 5 uitwedstrijden op rij niet meer winnen.

Onze voorspelling: PSV - FC Twente

PSV Eindhoven kan zich geen puntenverlies meer veroorloven in eigen huis indien het nog wil meestrijden voor de titel. Ondertussen is ook Ajax Amsterdam op toerental geraakt onder nieuwe trainer Heitinga. Het treft FC Twente wel op een ideaal moment. FC Twente kon maar 1 van zijn laatste 5 competitieduels winnen, kon al 5 uitwedstrijden op rij niet meer winnen en kon al 9 bezoeken bij PSV Eindhoven niet meer de 3 punten meegraaien. Onze voorspelling PSV Eindhoven-FC Twente: PSV Eindhoven wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.