Loading...

Voorspelling PSV - Willem II

1 mei 8:30

Voetbal - Eredivisie

PSV PSV
-
Willem II Willem II

Onze wedtip

PSV winnaar

Toto 1.15 Bonus €50
Wedden

De wedtip: PSV - Willem II

Voor de 31e speeldag in de Eredivisie mag PSV Eindhoven zich opmaken om in het eigen Philips Stadion Willem II te ontvangen. Met nog 4 speeldagen te gaan staat PSV Eindhoven op 4 punten achterstand op leider Ajax Amsterdam van wie het de beker kon afsnoepen na een gewonnen bekerfinale twee weken geleden in de Kuip (1-2). Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van Roger Schmidt 13 op 15. Het won daarbij op FC Utrecht (0-1) en thuis van Fortuna Sittard (5-0). Nadien volgde een gelijkspel bij FC Twente (3-3) om nadien te winnen tegen zowel RKC Waalwijk (2-0) als Cambuur Leeuwarden (1-2). 

De harde tuimel van Willem II, dat nochtans goed begon aan het seizoen, is er een waar geen einde aan lijkt te komen. Inmiddels staan de Tilburgers op een rechtstreekse degradatieplaats (17). Op de vorige speeldag kon het wel nog eens winnen na 8 speeldagen zonder zege waardoor het zich nog steeds kan redden. Het staat op een gelijke hoogte met nummer 16 PEC Zwolle en op 2 punten achterstand van RKC Waalwijk. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van Kevin Hofland 4 op 15. Het verloor daarbij op Fortuna Sittard (1-0), speelde thuis gelijk tegen AZ Alkmaar (2-2), verloor achtereenvolgens bij Feyenoord (2-0) en GO Ahead Eagles (4-0) om op de vorige speeldag thuis te winnen van Vitesse Arnhem (1-0).

De highlights: PSV - Willem II

  • Willem II slechtste uitploeg in Nederland.
  • PSV won vorige 5 duels thuis tegen Willem II;
  • In 2022 nog geen uitzege voor Tilburgers.
  • In 2022 nog maar 2 zeges voor bezoekers.
  • Heenwedstrijd eindigde nog in winst voor Willem II. Revanche voor PSV?

Onze voorspelling: PSV - Willem II

Willem II is met twee overwinningen de slechtste van de klas als het op verplaatsingen aankomt. Tegen een PSV Eindhoven dat geen puntenverlies mag kennen in functie van een waterkans voor de titel te bewaren zien wij niet veel mogelijkheden voor de bezoekers. Het boekte overigens nog maar 2 zeges in 2022, dit telkens op eigen bodem.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.