Loading...

Voorspelling Qatar - Ecuador

20 november 11:00

Voetbal - WK

Qatar Qatar
-
Ecuador Ecuador

Onze wedtip

Qatar winnaar

Unibet 3.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Qatar - Ecuador

De dag dat Sepp Blatter ‘Qatar’ uit zijn envelop haalde in 2010 als host van het WK 2022 stond de hele voetbalwereld versteld. Veel vraagtekens zijn nog aanwezig waarbij de extra sportieve vaagheid er toch voor zorgt dat de beleving van dit Wereldkampioenschap anders zal zijn. Hopelijk heeft de commotie ook positieve aspecten en komen bepaalde dingen nu meer onder aandacht die in de toekomst toe beter kunnen worden. We schakelen nu even over op het aard van het beestje: voetbal. De Qatarese nationale ploeg bestaat uit uitsluitend spelers die actief zijn in eigen land en dan voornamelijk bij topclub Al-Sadd SC. De troepen van Spaanse bondscoach Felix Sanchez hebben konden ook profiteren van een stop van de competitie in Qatar in september zodoende het nationale team zich maximaal kon voorbereiden. De speler die het meeste in het oog springt is de aanvaller Akram Afif die voor het gros van de doelpunten zorgt in de nationale ploeg.

Als we naar de selectie van Ecuador kijken zien we toch spelers met meer internationale allure zoals Jeremy Sarmiento en Pervis Estupinan van Brighton en een Carlos Gruezo van het Duitse Augsburg. Centraal achterin vinden we ook Piero Hincapié, een vaste waarde centraal achterin bij Bayer Leverkusen. Helaas voor bondscoach Gustavo Alfaro zijn Sarmiento en Gruezo zeer twijfelachtig wat toch een slok op de borrel zou betekenen.

De highlights: Qatar - Ecuador

  • Qatar won laatste 4 partijen.
  • Qatar al 5 wedstrijden ongeslagen.
  • Ecuador kon al 3 wedstrijden niet meer winnen.
  • Ecuador scoorde geen enkel doelpunt in laatste 3 duels
  • Qatar Aziatisch kampioen

Onze voorspelling: Qatar - Ecuador

Qatar is op voetballend vlak een niet te onderschatten team en staat sterker dan ooit tevoren. Heel veel middelen worden ingezet op ontwikkeling van het voetbal en dat resulteerde reeds in 2019 voor een eerste trofee, de AFC Asian Cup waarvan het de finale won tegen Japan (3-1). We zien ook dat de Qatarezen hun laatste 4 oefeninterland wonnen tegen Guatemala (2-0), Honduras (1-0), Panama (1-0) en Albanië (1-0). Ecuador kon dan weer hun laatste 3 wedstrijden niet winnen noch een doelpunt scoren. Het speelde bij Saudi-Arabië en Japan 0-0 gelijk en kon thuis ook Irak niet opzij zetten (0-0).
1
Unibet
3.7
Qatar wint: €50 X 3.7 = 185€
Bonus €50
N
Unibet
3.15
Gelijk €50 X 3.15 = 157.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.23
Ecuador wint: €50 X 2.23 = 111.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.