Loading...

Voorspelling Qatar - Senegal

25 november 8:00

Voetbal - WK

Qatar Qatar
-
Senegal Senegal

Onze wedtip

Under 2.5 Goals.

Bet365 1.61 Bonus
Wedden

De wedtip: Qatar - Senegal

Organiserend land Qatar mag op de tweede speeldag in het Al Thumama Stadium een poging doen om de blamage van speeldag 1 tegen Ecuador (0-2) te proberen uitwissen. De troepen van de Spaanse bondscoach Felix Sanchez bakten er werkelijks niets van en creëerde slechts 1 waardige doelkans. Opmerkelijk voor een ploeg die 12 uit 12 pakte in de vier voorafgaande wedstrijden aan het WK. Daarin kon het vriendschappelijk winnen van Guatemala (2-0), Honduras (1-0), Panama (2-1) en Albanië (1-0). Opmerkelijk is dat het in die ruime voorbereidingsperiode waarin het de hele wereld afreisde enkel tegen Ghana speelde als Afrikaans land. Daartegen kon het in augustus nog winnen (2-1).

Met Senegal wacht de Afrikaanse kampioen die in de barrages Egypte wist uit te schakelen. Ook de troepen van Aliou Cissé stelden teleur op de eerste speeldag. Niet dat een nederlaag tegen Nederland (0-2) een grote schande is maar het stelde weinig voor en kon amper doelgevaar creëren. Naast de uitgevallen sterspeler Sadio Mané beschikt toch over andere sterren zoals Kalidou Koulibaly, Abdou Diallo en Nicolas Jackson die bij grote Europese clubs actief zijn. Senegal behaalde in zijn laatste 5 interlands maar 7 punten. Voorafgaand aan de nederlaag tegen Oranje won het vriendschappelijk van Bolivia (0-2), speelde het gelijk tegen Iran (1-1), verloor het in functie van de CAF Nations League bij Guinea (2-1) en kon het thuis winnen van datzelfde Guinea (1-0).

De highlights: Qatar - Senegal

  • 4 van laatste 5 wedstrijden Qatar telkens minder dan 3 doelpunten.
  • Laatste 5 wedstrijden Senegal telkens minder dan 3 doelpunten.
  • Qatar slechts 3 doelpunten tegen in laatste 5 interlands.

Onze voorspelling: Qatar - Senegal

De prestatie tegen Ecuador doet misschien anders vermoeden maar Qatar kreeg slechts 3 doelpunten tegen in zijn laatste 5 interlands. Voor de tweede wedstrijd op dit WK is er misschien het gegeven dat de zenuwen wat gezakt zijn en kan de verdediging weer optimaal floreren? We zien overigens dat Senegal een soort garantie geeft op wedstrijden met weinig doelpunten want tijdens de laatste 5 interlands werden er in totaal nooit meer dan 2 doelpunten per match gescoord. Wij verwachten twee gespannen teams die voor weinig doelpunten zullen zorgen in deze belangrijke wedstrijd.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Qatar - Senegal te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Bet365
5.25
Qatar wint: €100 X 5.25 = 525€
Bonus €100
N
Bet365
3.6
Gelijk €100 X 3.6 = 360€
Bonus €100
2
Bet365
1.7
Senegal wint: €100 X 1.7 = 170€
Bonus €100
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.