Loading...

Voorspelling Rafael Nadal - Alexander Zverev

3 juni 8:45

Tennis - Roland Garros

Rafael Nadal Rafael Nadal
-
Alexander Zverev Alexander Zverev

Onze wedtip

Rafael Nadal winnaar

Unibet 1.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Rafael Nadal - Alexander Zverev

5e reekshoofd Rafael Nadal neemt het op tegen 3e reekshoofd Alexander Zverev in de halve finale op Roland Garros aanstaande vrijdag. Rafael Nadal heeft er een fantastische start van 2022 opzitten waarbij hij Melbourne Summer Set, de Australian Open en de Mexican Open kon winnen. Een ribblessure bracht wel wat roet in het eten waardoor hij Monte-Carlo Masters en de Barcelona Open aan zich moest laten voorbij gaan. Daarna volgde een halve finale op de Masters in Madrid waar hij uitgeschakeld werd door Carlos Alcaraz en op de Italian Open ging hij eruit in de 1/16e finale tegen Shapovalov. Bovendien sukkelde Nadal opnieuw met een terugkerende voetblessure wat deed vermoeden dat deze Roland Garros niet op het juiste moment kwam. Maar niets is minder waar. In de 4e ronde ging de Canadees Felix Auger-Aliassime voor de bijl en in de vorige ronde won Nadal de titanenstrijd tegen de nummer 1 Novak Djokovic. 

Tegen Zverev neemt hij het op tegen iemand die een veel mindere start achter de kiezen heeft maar zich wel toonde op gravel toernooien. Zverev bereikte de finale van de Madrid Open en de halve finale van de Monte Carlo Masters en de Italian Open. In de 4e ronde versloeg de Duitser Bernabe Zapata Miralles en in de kwartfinale kon hij schaduwfavoriet Carlos Alcaraz uitschakelen.

De highlights: Rafael Nadal - Alexander Zverev

  • Nadal won vorige confrontatie.
  • Wordt reeds 10e duel tussen beide heren.
  • Van 7 onderlinge duels op gravel won Nadal er 6.
  • Nadal won 6 van 9 duels tegen Zverev.
  • Nadal won 91,2% van zijn wedstrijden op gravel.

Onze voorspelling: Rafael Nadal - Alexander Zverev

Rafael Nadal zijn statistieken op gravel als ondergrond zijn ontoereikbaar maar Zverev wordt natuurlijk geen ‘walk in the park’. De Duitser haalt ook een hoog niveau op gravel met 31 zeges uit 39 wedstrijden sinds het begin van 2021. Nadat hij rivaal Djokovic kon verslaan zien we echter Nadal ook Zverev naar huis sturen.
 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.