Loading...

Voorspelling Rafael Nadal - Casper Ruud

5 juni 9:00

Tennis - Roland Garros

Rafael Nadal Rafael Nadal
-
Casper Ruud Casper Ruud

Onze wedtip

Rafael Nadal winnaar

Unibet 1.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Rafael Nadal - Casper Ruud

De Noor Casper Ruud (8e reekshoofd) schrijft geschiedenis voor zijn land door de eerste Noorse tennisser te zijn die in de finale staat van een Grand Slam toernooi. Bovendien kan de speler die de laatste tijd de beste cijfers op gravel kan voorleggen de trofee opheffen in Parijs indien het de Spaanse legendarische speler Rafael Nadal (5e reekshoofd) kan kloppen. Casper Ruud was in de halve finale te sterk voor Maric Cilic (20e reekshoofd). De Kroaat werd verslaan in 4 sets waarbij het 3:6, 6:4, 6:2 en 6:2 werd. Casper Ruud zit in bloedvorm want hij won nog het ATP toernooi in Genève voorafgaand aan Roland Garros.

Maar hij neemt het natuurlijk niet op tegen zomaar iemand. Rafael Nadal heeft de meeste Roland Garros titels achter zijn naam staan met 13 stuks. De gravelgrootmeester had in zijn halve finale meeval dat Alexander Zverer (3e reekshoofd) zich ernstig blesseerde in de 2e set bij een 6:6 stand. Nadal had het natuurlijk liever anders gezien, maar dit betekent wel dat hij op papier toch over een stel frissere benen zal beschikken aanstaande zondag. Rafael Nadal strandde vorig jaar in de halve finale tegen de uiteindelijke winnaar Novak Djokovic. De Spanjaard kan indien hij deze finale wint de absolute recordhouder worden van aantal Grand Slam zeges met 22 stuks.

De highlights: Rafael Nadal - Casper Ruud

  • Rafael Nadal recordhouder van Roland Garros titels.
  • Rafael kan recordhouder Grand Slam titels worden.
  • Eerste confrontatie tussen beide heren.
  • Nadal won laatste 6 wedstrijden.
  • Casper Ruud 2 sets meer in de benen.

Onze voorspelling: Rafael Nadal - Casper Ruud

Dit is een heel mooie affiche als finale waarin Rafael Nadal zeker op voorhand nog niet gewonnen is. Wij schatten het echter wel als een groot voordeel in dat de Spanjaard over stel frissere benen zal beschikken door het uitvallen van Zverev tijdens de halve finale welke opweg leek te zijn om een slopende thriller te worden. Dergelijke details kunnen van cruciaal belang zijn op dit topniveau.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.