Loading...

Voorspelling Rapid Wien - Vitesse

17 februari 12:45

Voetbal - Europa Conference League

Rapid Wien Rapid Wien
-
Vitesse Vitesse

Onze wedtip

Rapid Wien winnaar

Unibet 2.25 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Rapid Wien - Vitesse

Rapid Wien wist zich te plaatsen voor de knock-out fase van de UEFA Conference League door in de UEFA Europa League op de laatste speeldag knap te gaan winnen op het veld van het Belgische KRC Genk (0-1). Daarnaast kon het eerder nog de zege thuis tegen Dinamo Zagreb (2-1) pakken maar alle andere wedstrijd gingen verloren, dit thuis tegen Genk (0-1), West Ham (0-2) en op het veld van Zagreb (3-1) en West Ham (2-0). Rapid Wien kent een moeilijk seizoen in de Oostenrijkse Bundesliga waarin het zich met nog 3 speeldagen te gaan moet reppen om zich te kwalificeren voor de top 6 die de Championship Play Offs spelen. Het staat momenteel op een gedeelde 6e plaats met Ried. Het haalt vooral zijn punten thuis. Het kon in eigen land nog maar eenmaal op 9 wedstrijden winnen buitenshuis terwijl het thuis 5 overwinningen pakte op 10 wedstrijden. 

Met Vitesse treft het een ploeg die in de groepsfase van de Conference League tweede eindigde met een groep met Rennes, Tottenham en het Sloveense Mura. Daarin wist het tweemaal Mura te verslaan (0-2 & 3-1) en thuis de maat de nemen van Tottenham Spurs (1-0). Op Tottenham ging het 3-2 verliezen en op het veld van groepswinnaar Rennes werd het 3-3. In de eigen competitie lijken de troepen van Thomas Letsch te zitten in de hoek waar de klappen vallen. Het verloor zijn laatste 3 competitiewedstrijden en de kwartfinale op het veld van Ajax (5-0). In zijn laatste vier wedstrijden kreeg het maar liefst 16 doelpunten tegen. Op de vorige speeldag verloor het op eigen veld met opnieuw 5 doelpunten tegen, ditmaal van PSV Eindhoven (0-5).

De highlights: Rapid Wien - Vitesse

  • Vitesse in hoek waar klappen vallen.
  • Vitesse 16 doelpunten tegen in laatste 4 wedstrijden.
  • Rapid Wien kent off season in eigen land.
  • Eerste maal dat beide ploegen het opnemen tegen elkaar.

Onze voorspelling: Rapid Wien - Vitesse

Deze wedstrijd brengt Thomas Letsch terug naar zijn thuisland waar hij eeuwige rivaal van Rapid onder zijn hoede had, Austria Wien. Vitesse zit wel duidelijk zonder vertrouwen. Een verplaatsing naar Rapid Wien kan daarbij altijd heel link uitdraaien. De zege op het veld van KRC Genk toont aan dat de troepen van Feldhofer kunnen uitpakken Europees.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.