Loading...

Voorspelling Real Madrid - Atlético Madrid

25 februari 12:30

Voetbal - LaLiga

Real Madrid Real Madrid
-
Atlético Madrid Atlético Madrid

Onze wedtip

Real Madrid winnaar

Circus 1.82 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Real Madrid - Atlético Madrid

El Derbi Madrileno staat op het programma op de 23ste speeldag in La Liga. De troepen van Carlo Ancelotti lijken in tegenstelling tot vorig seizoen geen aanspraak te zullen gaan maken op een Spaanse titel, het staat reeds 8 punten achter op leider FC Barcelona. Al kan het natuurlijk nog altijd rap gaan in het voetbal. Maar Barcelona toont zich in een niet te verslane bloedvorm dit seizoen met 37 op 39. Real Madrid pakt uit zijn laatste 5 wedstrijden 10 op 15. Het speelde gelijk thuis tegen Real Sociedad (0-0), won thuis van Valencia (2-0), verloor van Mallorca (1-0), won van Elche (4-0) en kon op de vorige speeldag Osasuna (0-2) verslaan. Afgelopen dinsdag pakte het uit met een 2-5 zege op het veld van FC Liverpool in functie van de 1/8e finale van de UEFA Champions League.

Atlético Madrid staat momenteel 4e in de Spaanse competitie, dit op reeds 18 punten achterstand van leider FC Barcelona. Het moet eerder achter zich kijken dan voor zich in functie van een ticket voor de UEFA Champions League. Nummer 5 Real Betis nadert momenteel tot op 5 punten. De troepen van Diego Simeone halen uit hun laatste 5 wedstrijden 13 op 15. Het win thuis van Valladolid (3-0), ging bij Osasuna gaan winnen (0-1), speelde thuis gelijk tegen Getafe (1-1), won bij Celta Vigo (0-1) en kon thuis Atheltico Bilbao opzij zetten (1-0).

De highlights: Real Madrid - Atlético Madrid

  • Real Madrid won vorige twee confrontaties
  • Real Madrid verloor nog niets thuis
  • Real Madrid 9 op 9

Onze voorspelling: Real Madrid - Atlético Madrid

Ancelotti en zijn troepen lijken met de zege op het veld van FC Liverpool te onderstrepen dat ze aan hun eindeseizoenspiek gaan beginnen. Wil het FC Barcelona het nog lastig maken dan mag het in thuiswedstrijden geen enkel punt meer laten liggen. De vorige twee confrontaties kon het alvast winnen tegen Atletico Madrid. De vorige was in functie van de Copa Del Rey (3-1 ET) en ook de heenwedstrijd won het op het veld van Atletico Madrid (1-2). Onze voorspelling Real Madrid-Atletico Madrid: Real Madrid wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.