Loading...

Voorspelling Real Madrid - Barcelona

20 maart 16:00

Voetbal - LaLiga

Real Madrid Real Madrid
-
Barcelona Barcelona

Onze wedtip

Over 2.5 Goals.

Unibet 1.66 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Real Madrid - Barcelona

Met een belangrijke Europese uitwedstrijd op het veld van Galatasaray (1-2) kan Barcelona met een gerust gemoed El Clasico aanvatten. Het wordt de derde keer dat de Catalanen het dit seizoen opnemen dit seizoen tegen Real Madrid. In de heenmatch wist de Koninklijke de wedstrijd te winnen met 1-2 terwijl het ook na verlengingen in de finale van de Supercup de scalp van Xavi’s troepen wist te pakken (2-3). Real Madrid voert overigens de leiding aan met een voorsprong van 15 punten op nummer 3 Barcelona. In hun laatste 5 wedstrijden wist Real Madrid telkens te winnen en het scoorde daarin 14 keer en moest slechts twee doelpunten tolereren, dit van PSG en Real Sociedad. In drie van hun laatste vier partijen wist het minstens 3 keer te scoren. De laatste 5 ontmoetingen met Barcelona wist Real Madrid telkens te winnen wat ze toch het nodige vertrouwen zal geven. En dan is er nog het fenomeen Karim Benzema die 8 keer wist te scoren in zijn laatste 5 wedstrijden.

Na de zware verplaatsing in Istanbul wacht dus opnieuw een zware trip voor Barcelona. Het kan echter wel moed putten uit hun recente vorm. De laatste 11 wedstrijden is het ongeslagen en in de competitie boekte het een 13 op 15. Bovendien is het de laatste 10 verplaatsingen ongeslagen. De machine van Xavi Hernandez begint te draaien. In hun laatste 5 partijen wist het ook telkens minsten 2 doelpunten te scoren. De nieuw aangetrokken spelers Aubameyang en Ferran Torres beginnen ook meer en meer hun steentje bij te dragen in het offensieve compartiment.

De highlights: Real Madrid - Barcelona

  • Real Madrid versloeg Barcelona in laatste 5 ontmoetingen.
  • Barcelona reeds 10 uitwedstrijden op rij ongeslagen.
  • Real Madrid won laatste 5 wedstrijden.
  • Laatste 4 ontmoetingen leverde telkens minstens 3 doelpunten op.

Onze voorspelling: Real Madrid - Barcelona

Het wordt een razend interessante affiche tussen Ancelotti’s troepen die reeds 24 matchen op rij thuis ongeslagen zijn tegen Xavi’s Barcelona die meer en meer een uitgelijnde identiteit beginnente krijgen. Beide ploegen starten de wedstrijd met een hoge dosis aan vertrouwen en dit zou wel eens kunnen resulteren in een zeer aangenaam kijkstuk.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.