Loading...

Voorspelling Real Madrid - Barcelona

2 maart 15:00

Voetbal - Copa del Rey

Real Madrid Real Madrid
-
Barcelona Barcelona

Onze wedtip

Barcelona winnaar

Unibet 4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Real Madrid - Barcelona

In Spanje staat El Clasico op het programma voor de halve finales van de Copa Del Rey. Real Madrid mag als eerste thuis spelen en zo FC Barcelona ontvangen. Op 4 april wordt de terugwedstrijd in Spotify Camp Nou gespeeld. Vorig seizoen eindigde Real Madrid in de kwartfinale van dit toernooi. Het is reeds sinds 2014 geleden dat de Koninklijke deze trofee kon opsteken nadat het de finale had gewonnen tegen FC Barcelona (2-1). Real Madrid moest in deze Copa Del Rey in de 1/16e finale pas aan de bak komen en daarin ging het gaan winnen (0-6) op het veld van CP Cacereno een Spaanse vierdeklasser. Daarna volgde de 1/8e finale waarbij het zich voorbij Villarreal (2-3) kon loodsen. In de 1/4e finale schakelde het stadsgenoot Atletico Madrid uit (3-1). In de eigen competitie staat Real Madrid 2e op 7 punten achterstand van leider FC Barcelona. Afgelopen weekend speelde het thuis gelijk tegen Atletico Madrid (1-1) en liet het na te profiteren van de nederlaag die FC Barcelona leed bij Almeria (1-0). 


Deze zege zal bij Barcelona vlug verteerd zijn. FC Barcelona herleeft onder trainer Xavi en wil dit met zoveel mogelijk eremetalen verzilveren dit seizoen en daar hoort de Copa Del Rey bij. Vorig seizoen strandde Barcelona in de 1/16e finale van de Copa Del Rey tegen Athletic de Bilbao (2-3 n.v.). Ook FC Barcelona moest zich in de 1/16e finale voorbij een vierdeklasser loodsen, dit lukte eerder moeizaam bij CF Intercity (3-4). Daarna volgde een trip naar de Spaanse derdeklasser Ceuta (0-5). In de vorige ronde zorgde een doelpunt van Ousmane Dembele voor de overwinning tegen Real Sociedad (1-0). Het is twee edities geleden dat FC Barcelona de Copa Del Rey in de lucht kon steken, dit na een gewonnen finale tegen Athletic de Bilbao (4-0).

De highlights: Real Madrid - Barcelona

  • FC Barcelona won vorige drie keer in Madrid
  • FC Barcelona beste uitploeg in La Liga
  • FC Barcelona slechts 7 doelpunten tegen op 12 uitwedstrijden

Onze voorspelling: Real Madrid - Barcelona

Het wordt weer een prestigestrijd tussen deze twee Spaanse grootmachten. Ditmaal met extra cachet want FC Barcelona lijkt goed op weg om opnieuw voor de hoogste prijzen mee te gaan doen de komende jaren. Barcelona won alvast de vorige drie wedstrijden bij Real Madrid en is de beste uitploeg in Spanje. Het kreeg op 12 uitwedstrijden ook slechts 7 doelpunten tegen. Onze voorspelling Real Madrid-FC Barcelona: FC Barcelona wint. Een keuze die momenteel veel oplevert bij verschillende bookmakers.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.