Loading...

Voorspelling Real Madrid - Chelsea

12 april 15:00

Voetbal - Champions League

Real Madrid Real Madrid
-
Chelsea Chelsea

Onze wedtip

Real Madrid winnaar

Unibet 2.38 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Real Madrid - Chelsea

Voor de terugwedstrijd van de kwartfinale van de UEFA Champions League mag Real Madrid het thuis in de eigen Bernabeu Stadion het opnemen tegen het Engelse FC Chelsea. Real Madrid heeft voor zichzelf een uitstekende uitgangspositie bij elkaar gevoetbald door in  Londen de heenwedstrijd te gaan winnen met 1-3. In de 1/8e finale was het reeds te sterk voor Paris Saint Germain nadat het in Parijs met 1-0 verloor maar in Madrid met 3-1 won. In de groepsfase boekte de koninklijke een 18 op 21 waarbij enkel het Moldavische Sheriff Tiraspol een maat te sterk was voor de troepen van Ancelotti. In de eigen Spaanse competitie wist Real afgelopen weekend Getafe (2-0) te verslaan.

Voor FC Chelsea wordt het ontzettend moeilijk om dit jaar het kampioenenbal te winnen. De nederlaag tegen Real Madrid was de eerste op eigen grond op het Europese toneel dit seizoen. In de 1/8e finale wist het Lille uit te schakelen nadat het thuis met 2-0 won en in Frankrijk met 1-2 ging gaan winnen. In de groepsfase pakte het 14 op 18. Het verloor daarbij enkel op het veld van FC Juventus (1-0). Met een 0-6 overwinning op zak in de eigen competitie waar Southampton slachtoffer werd heeft het wel wat vertrouwen opgedaan naar aanloop van dit duel.

De highlights: Real Madrid - Chelsea

  • Real Madrid verloor 1 thuiswedstrijd in Champions League dit seizoen.
  • Chelsea won nog nooit op het veld van Real Madrid.
  • Van vorige 5 duels won Real Madrid 3 keer
  • Real Madrid 9 op 9 thuis.
  • Chelsea laat het afweten in topduels.

Onze voorspelling: Real Madrid - Chelsea

Chelsea lijkt het dit seizoen vooral te laten afweten in topduels. In Engeland ging het tegen twee ploegen die ook nog actief zijn in de Champions League, Manchester City en Liverpool de boot en moet het daarom laten afweten in de titelstrijd. Wij zien ze niet voor een half mirakel zorgen in dit duel.
 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.