Loading...

Voorspelling Real Madrid - Chelsea

12 april 15:00

Voetbal - Champions League

Real Madrid Real Madrid
-
Chelsea Chelsea

Onze wedtip

Real Madrid winnaar

Unibet 1.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Real Madrid - Chelsea

De titelhouder van de UEFA Champions League Real Madrid mag het in de kwartfinale opnemen tegen het Engelse FC Chelsea. De troepen van Ancelotti wisten in de 1/8e finale FC Liverpool uit te schakelen. Het ging spectaculair gaan winnen op Anfield Road (2-5) en ook in eigen huis kon het de Engelsen kloppen (1-0). In de groepsfase pakte het 13 op 18 en werd daarmee groepswinnaar. Het moest enkel een nederlaag toestaan bij het Duitse RB Leipzig (3-2). In de Spaanse La Liga lijkt de titel definitief te zijn gaan vliegen nadat het afgelopen weekend in eigen huis verloor van Villarreal (2-3) en zo zijn achterstand tegenover FC Barcelona uitgediept zag worden tot 12 punten.

Met Chelsea wacht een tegenstander die net Frank Lampard aanstelde voor de tweede keer als trainer. Maar ook die keuze lijkt geen einde te maken aan het zwarte seizoen van The Blues. De eerste wedstrijd onder Lampard ging meteen verloren op bezoek bij Wolverhampton (1-0). De nummer 11(!) uit de Engelse competitie wist wel in de 1/8e finale in deze Champions League Borussia Dortmund uit te schakelen nadat het in Dortmund nog verloor (1-0) maar in eigen huis kon winnen met dubbele cijfers (2-0), dit nog onder de ontslagen Graham Potter. In de groepsfase pakte FC Chelsea 13 op 18 en moest daarbij enkel een nederlaag toestaan op speeldag 1 op bezoek bij Dinamo Zagreb (1-0).

De highlights: Real Madrid - Chelsea

  • FC Chelsea zakte naar 11e plek in de Premier League
  • FC Chelsea kon al 4 wedstrijden (reguliere speeltijd) op rij niet meer winnen bij Real Madrid
  • FC Chelsea verloor 7 van 15 uitwedstrijden in de Premier League

Onze voorspelling: Real Madrid - Chelsea

Bij Real Madrid zullen ze alles op alles zetten om de teleurstelling uit La Liga te proberen door te spoelen met een tweede Champions League trofee op rij. Naar onze mening kon het zich in dat opzicht geen betere tegenstander wensen dan het zwalpende Chelsea dat in eigen land al 7 van de 15 uitwedstrijden verloor. Onze voorspelling Real Madrid-FC Chelsea: Real Madrid wint.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.