Loading...

Voorspelling Real Madrid - Eintracht Frankfurt

10 augustus 15:00

Voetbal - Uefa Super Cup

Real Madrid Real Madrid
-
Eintracht Frankfurt Eintracht Frankfurt

Onze wedtip

Real Madrid winnaar

Toto 1.47 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Real Madrid - Eintracht Frankfurt

Aanstaande woensdag mag Helsinki zich opmaken om de finale van de UEFA Supercup te hosten in het Olympiastadion tussen Real Madrid en Eintracht Frankfurt. Real Madrid is de winnaar van UEFA Champions League na het winnen van de finale tegen FC Liverpool in mei waar Vinicius Junior de enige treffer maakte. Eintracht Frankfurt kon dan weer de Rangers uit Schotland verschalken in de finale van de UEFA Europa League na strafschoppen. Real Madrid mag de Spaanse competitie aftrappen aanstaande zondag tegen Almeria. Het speelde slechts 3 oefenmatchen in zijn voorbereiding en pakte daarin 4 op 9. Het verloor 0-1 tegen FC Barcelona, speelde 2-2 gelijk tegen Club America en kon met 2-0 winnen van FC Juventus.

Eintracht Frankfurt mocht wel al 1 speeldag afwerken in Duitsland en zal die zo rap mogelijk willen vergeten. Het kreeg Bayern München over de vloer en die smeerde de troepen van Oliver Glasner een nederlaag aan van maar liefst 1-6. In totaal pakte Frankfurt 10 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Vriendschappelijk speelde het 0-0 gelijk bij LASK, won het van Torino (3-1) en Walldorf (0-5). Voor de Duitse beker won het bij FC Magdeburg (0-4), een ploeg uit de 2.Bundesliga.

De highlights: Real Madrid - Eintracht Frankfurt

  • Frankfurt kreeg stevige oplawaai van Bayern München.
  • Eerste treffen tussen beide teams.
  • Real Madrid won maar 1 van 3 oefenwedstrijden.
  • Real Madrid kan recordhouder worden van Supercup.

Onze voorspelling: Real Madrid - Eintracht Frankfurt

Real Madrid kan indien het wint zich naast AC Milan en FC Barcelona nestelen met het meeste aantal Supercups in de trofeeënkast. Madrid mocht dan wel maar 1 oefenwedstrijd van de 3 gewonnen hebben, wij kunnen ons voorstellen dat op eigen veld verliezen van Bayern München met 1-6 verre van de ideale voorbereiding zal zijn voor de Duitsers.

 

1
Toto
1.42
Real Madrid wint: €50 X 1.42 = 71€
Bonus €50
N
Toto
4.95
Gelijk €50 X 4.95 = 247.5€
Bonus €50
2
Toto
6.5
Eintracht Frankfurt wint: €50 X 6.5 = 325€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.