Loading...

Voorspelling Real Madrid - Liverpool

15 maart 16:00

Voetbal - Champions League

Real Madrid Real Madrid
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

Real Madrid winnaar

Circus 2.38 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Real Madrid - Liverpool

Titelverdediger van de UEFA Champions League Real Madrid mag aanstaande woensdag het Engelse FC Liverpool ontvangen voor de terugronde van de 1/8e finale. De troepen van Carlo Ancelotti wisten zich in een comfortabele zetel te zetten door de heenmatch met 2-5 cijfers te winnen waar ene Karim Benzema opnieuw een weergaloze prestatie wist neer te zetten. Samen met de overwinning op Anfield Road wist Real Madrid uit zijn laatste 5 UEFA Champions League wedstrijden 10 op 15 te boeken. Het won daarbij in de groepsfase thuis van Shakhtar Donetsk (2-1), speelde gelijk bij Shakhtar Donetsk (1-1), verloor bij RB Leipzig (3-2) en won het van Celtic (5-1). In de Spaanse La Liga wist Real Madrid afgelopen weekend thuis te winnen van Espanyol Barcelona (3-1). Het staat daar 2e op 9 punten van FC Barcelona. Alles op de Champions League zetten lijkt dus geen onlogische keuze. 

FC Liverpool beleeft een zeer moeizaam seizoen al leek er in de eigen Premier League wat beterschap onderweg met een goede reeks met o.a. de monsterzege tegen Manchester United (7-0). Toch verloor het afgelopen weekend opnieuw van een bodemploeg, ditmaal op bezoek bij Bournemouth (1-0). In de UEFA Champions League leek het wel op hoog niveau te presteren met 15 op 18 in de groepsfase maar dan kwam de zware opdoffer tegen Real Madrid. In totaal boeken de Engelsen 12 op 15 uit hun laatste 5 UEFA Champions League wedstrijden. De laatste 4 groepswedstrijden kon het telkens winnen, dit thuis tegen Rangers (2-0), op bezoek bij Rangers (1-7), op bezoek bij Ajax (0-3) en thuis tegen Napoli (2-0). In de eigen Premier League staat het 6e op 24 punten van leider Arsenal en op 6 punten van nummer 4 Tottenham. Het moet zich dus in de eigen competitie nog reppen om een Europees ticket af te dwingen.

De highlights: Real Madrid - Liverpool

  • Real Madrid won 4 van vorige 5 confrontaties met FC Liverpool
  • FC Liverpool kon al 8 keer op rij niet winnen van Real Madrid
  • FC Liverpool verloor vorige 3 verplaatsingen naar Real Madrid

Onze voorspelling: Real Madrid - Liverpool

Er beginnen hier en daar al geluiden van gejammer en gemor te horen rondom Jürgen Klopp bij FC Liverpool al heeft de Duitse coach natuurlijk een heldenstatus bij The Reds. Een mirakel zit er volgens ons zeker niet in en zelfs een deugddoende overwinning lijkt een zeer moeilijke klus te gaan worden. Als we naar de cijfers kijken van de onderlinge confrontaties zien we dat Liverpool al 8 wedstrijden op rij niet meer kon winnen van Los Blancos en dat het de vorige 3 wedstrijden op Bernabeu telkens met lege handen naar huis moest. Onze voorspelling Real Madrid-FC Liverpool: Real Madrid wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.