Loading...

Voorspelling Real Madrid - Manchester City

4 mei 15:00

Voetbal - Champions League

Real Madrid Real Madrid
-
Manchester City Manchester City

Onze wedtip

Minstens 3 doelpunten.

Unibet 1.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Real Madrid - Manchester City

De troepen van Carlo Ancelotti mochten afgelopen weekend de 35e titel vieren in Spanje nadat het thuis Espanyol wist te verslaan met 4-0. Lang zullen Los Blancos de bloemetjes niet buiten gezet hebben want ze mogen als kersvers Spaans kampioen alweer direct aan de bak tegen Manchester City voor de terugronde van de halve finale van de UEFA Champions League. De heenwedstrijd werd een waar spektakelstuk waarbij Manchester City het haalde met 4-3. Van zijn laatste 5 thuiswedstrijden in de UEFA Champions League won Real Madrid er 3 en verloor er twee. Het eerste duel in de groepsfase ging verloren tegen Sheriff Tiraspol (1-2). Nadien volgde in diezelfde groep een zege tegen Shakhtar Donetsk (2-1) en Inter Milaan (2-0). Nadien volgde in de 1/8e finale een overwinning tegen Paris Saint-Germain en een nederlaag in de kwartfinale tegen FC Chelsea (2-3 na ET). 

Manchester City mag zich nog verre van kampioen kronen in eigen land want het heeft al een hele tijd Liverpool vlakbij hen staan bovenaan het klassement. 1 punt is wat de troepen van Guardiola scheidt met die van Jürgen Klopp. Afgelopen weekend deed City wat het moest doen in de Premier League door op verplaatsing te gaan winnen op het veld van Leeds United (0-4). Van zijn laatste 5 uitmatchen in de UEFA Champions League wist Man City er 2 te winnen, verloor het tweemaal en speelde het een keer gelijk. De eerste verplaatsing ging verloren op het veld van PSG (2-0). Nadien volgde een succesvolle verplaatsing naar Club Brugge (1-5) gevolgd door opnieuw een nederlaag op het veld van RB Leipzig (2-1). In de 1/8e finale ging het zwaar aan de haal op het veld van Sporting Lissabon (0-5) en in de kwartfinale speelde het 0-0 gelijk op het veld van Atlético Madrid.

De highlights: Real Madrid - Manchester City

  • 4 van laatste 5 CL matchen op Bernabeu minstens 3 doelpunten.
  • 3 van laatste 5 CL matchen uit voor Man City minstens 3 doelpunten.
  • Laatste 4 ontmoetingen telkens minstens 3 doelpunten.
  • Laatste 4 wedstrijden Real minstens 4 doelpunten.
  • Man City finalist vorige editie.

Onze voorspelling: Real Madrid - Manchester City

Ondanks de vele twijfels bij aanvang van een nieuw ambtstermijn van Ancelotti bij Real Madrid staat zijn ploeg er toch maar mooi voor. Al volgt nu een waar proefstuk en zal het risico’s moeten nemen op de troepen van Pep Guardiola te verslaan. Wij verwachten een duel met twee aanvallend ingestelde teams waarbij statistieken aantonen dat de kans groot is dat er minstens 3 doelpunten vallen.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.