Loading...

Voorspelling Real Madrid - Manchester City

9 mei 15:00

Voetbal - Champions League

Real Madrid Real Madrid
-
Manchester City Manchester City

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Unibet 2.25 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Real Madrid - Manchester City

Voor de heenwedstrijd van de halve finales van de UEFA Champions League trekken we naar Bernabeu waar titelverdediger Real Madrid het opneemt tegen Manchester City. Real Madrid was in de kwartfinale een paar maten te sterk voor FC Chelsea en wist zonder echt het gaspedaal in te duwen tweemaal te winnen (0-2 & 2-0). In de 1/8e schakelde het opnieuw een Engelse tegenstander uit met FC Liverpool waarbij het eerst via een spectaculaire Karim Benzema op Anfield ging gaan winnen (2-5) en ook daarna de zege thuishield (1-0). In de Spaanse La Liga moet de achtvoudige winnaar van de Champions League wel aartsrivaal FC Barcelona voor zich laten dat zijn eerste titel in 3 jaar zal grijpen. Inmiddels verloor het ook zijn 2e plek aan stadsgenoot Atlético Madrid. Afgelopen weekend verloor het bij Real Sociedad (2-0).

Met Manchester City komt een ploeg op bezoek die al een tijdje aan het jagen is op de beker met de grote oren. Vorig seizoen werd het in de halve finale uitgeschakeld door Real Madrid in de halve finale na verlengingen en het seizoen daarvoor was FC Chelsea te sterk in de finale. In zijn achtste seizoen aan boord moet het gaan lukken voor Pep Guardiola en zijn equipe. In de kwartfinale was het alvast te sterk voor die andere titelfavoriet Bayern München waarbij het eerst in eigen huis won (3-0) om nadien gelijk te spelen buitenshuis (1-1). In de 1/8e finale was het te sterk voor die andere Duitse ploeg RB Leipzig waarbij het eerst op verplaatsing gelijkspeelde (1-1) om nadien de troepen van Marco Rose weg te blazen in het Etihad (7-0). In de eigen Premier League zit het in een enorm spannende titelstrijd verwikkeld met Arsenal en wist het sinds kort de leidersplaats over te nemen van Arsenal. Afgelopen weekend won Manchester City met 2-1 van Leeds United.

De highlights: Real Madrid - Manchester City

  • Real Madrid van de 5 laatste matchen -na reguliere speeltijd- Manchester City maar eenmaal kloppen.
  • Manchester City verloor nog geen enkel duel in deze UEFA Champions League
  • Manchester City amper 4 tegendoelpunten op 10 wedstrijden in Europa

Onze voorspelling: Real Madrid - Manchester City

Pep heeft zijn Manchester City als een waar orkestmeester weer op tijd laten pieken in het slot van het voetbalseizoen en slaagde erin zijn ploeg onder meer opnieuw volop in de titelstrijd te gooien in de Premier League en het topfavoriet te maken om het kampioenenbal. Dit seizoen heet hij een accent toegevoegd is die essentieel is om de trofee met de grote oren te pakken: organisatie. Zijn team slikte nog maar 4 doelpunten tegen in deze campagne en is nog steeds ongeslagen. Onze voorspelling Real Madrid-Manchester City: Manchester City wint.

1
Unibet
3.3
Real Madrid wint: €50 X 3.3 = 165€
Bonus €50
N
Unibet
3.75
Gelijk €50 X 3.75 = 187.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.14
Manchester City wint: €50 X 2.14 = 107€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.