Loading...

Voorspelling Real Madrid - PSG

9 maart 15:00

Voetbal - Champions League

Real Madrid Real Madrid
-
PSG PSG

Onze wedtip

Real Madrid winnaar

Unibet 2.45 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Real Madrid - PSG

Paris Saint-Germain gaat niet met de hoogste dosis vertrouwen de terugwedstrijd aanvatten van de 1/8e finale in de UEFA Champions League tegen Real Madrid. Het verdedigt een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt in de allerlaatste seconden van Kylian Mbappe in de heenwedstrijd, maar reist met 2 opeenvolgende nederlagen op verplaatsing in de maag naar Bernabeu. Het verloor afgelopen weekend opnieuw een uitwedstrijd in de Ligue 1, ditmaal op het veld van Nice dat met 2-1 wist te winnen. De verplaatsing daarvoor ging het ook al de boot in op het veld van Nantes (3-1). Van de laatste 5 verplaatsingen kon het maar eenmaal winnen, dit op het veld van Lille (1-5). Daarvoor speelde het tweemaal gelijk op het veld van Lyon (1-1) en Lorient (1-1).

Real Madrid, de halve finalist van vorig seizoen, vat deze wedstrijd met toch iets meer vertrouwen aan want het wist afgelopen weekend Real Sociedad heel vlot opzij te zetten met 4-1. Het verloor dit seizoen nog maar 1 wedstrijd in gelijk welke competitie en dat was thuis tegen Sheriff Tiraspol (1-2). Het is al 14 wedstrijden op rij ongeslagen thuis. 

 

De highlights: Real Madrid - PSG

  • PSG kwetsbaar op verplaatsing
  • Real Madrid verloor nog maar eenmaal thuis dit seizoen.
  • Real Madrid al 14 wedstrijden ongeslagen thuis.

Onze voorspelling: Real Madrid - PSG

Het is inmiddels al 4 edities geleden dat Los Blancos nog eens de finale speelde van de Champions League. Alles lijkt in de juiste steigers te staan om hier komaf te maken. We verwachten een spektakelstuk waarbij Madrid het haalt.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.