Loading...

Voorspelling Real Madrid - Sevilla

22 oktober 15:00

Voetbal - LaLiga

Real Madrid Real Madrid
-
Sevilla Sevilla

Onze wedtip

FC Sevilla +1.5 Asian Handicap

Unibet 1.75 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Real Madrid - Sevilla

Aanstaande zaterdag mag Real Madrid zich opmaken om in het eigen Bernabeu FC Sevilla te ontvangen voor de 11e speeldag in de primera division. De succesvolle oogst sinds het aanstellen van Carlos Ancelotti blijft maar duren en nu won de club ook met Karim Benzema en Thibaut Courtois de prijs van beste speler en beste doelman deze week. In de Spaanse competitie lijkt er opnieuw geen houden aan en staat Real Madrid nu al 6 punten voor op eerste achtervolger FC Barcelona. Uit de laatste 3 wedstrijden boekt het 9 op 9 waarbij het Getafe (0-1), FC Barcelona (3-1) en Elche (0-3) klopte.

FC Sevilla speelt sinds 6 oktober onder coach Jorge Sampaoli en begint aan zijn 2e ambtstermijn bij de Zuid Spanjaarden. De situatie onder vorige coach Julen Lopetegui was onhoudbaar na een dramatisch eerste kwartaal van het seizoen. FC Sevilla staat op dit moment pas op de 12e plek in de primera division. Sinds Sampaoli aan het roer staat verloor het wel nog niet. Het boekt 5 op 9 sinds zijn aanstellen door thuis gelijk te spelen tegen Athletic Bilbao (1-1), te winnen bij Mallorca (0-1) en opnieuw thuis gelijk te spelen tegen Valencia (1-1). Het ging ook onder Sampaoli gelijk gaan spelen bij Dortmund in functie van de UEFA Champions League (1-1).

De highlights: Real Madrid - Sevilla

  • FC Sevilla verloor nog niet onder Jorge Sampaoli.
  • Real Madrid krijgt elk thuisduel een doelpunt tegen.
  • FC Sevilla scoorde 5 keer tegen Real Madrid in laatste 3 confrontaties.

Onze voorspelling: Real Madrid - Sevilla

Het aanstellen van de Argentijn Sampaoli lijkt een goede keuze te zijn geweest door het bestuur van FC Sevilla. Het verloor nog geen enkel duel en kon in elk duel een doelpunt scoren ook op verplaatsing bij Dortmund en Mallorca. Real Madrid speelt dan wel op een zeer hoog niveau tegenwoordig, in de defensie zien we toch enige kwetsbaarheid. Elk thuisduel kreeg het al een tegendoelpunt tegen. Van de laatste 3 duels tegen Real Madrid kon Sevilla geen enkele partij winnen maar wist het wel 5 keer de weg naar het doel te vinden. Wij verwachten wel wat weerwerk van de bezoekers hier.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.