Loading...

Voorspelling Richard Gasquet - Botic Van De Zandschulp

2 juli 7:05

Tennis - ATP Wimbledon Championships

Richard Gasquet Richard Gasquet
-
Botic Van De Zandschulp Botic Van De Zandschulp

Onze wedtip

Botic Van De Zandschulp winnaar

Unibet 1.43 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Richard Gasquet - Botic Van De Zandschulp

Wat een fantastisch jaar voor Botic Van de Zandschulp (ATP-25). Nadat hij de 3e ronde bereikte op de Australian Open en Roland Garros slaagt hij er nu ook in tijdens zijn tweede deelname aan Wimbledon de 3e ronde te spelen. Als Botic Van de Zandschulp erin slaagt ook deze wedstrijd te winnen dan wacht in de 1/8e finale mogelijks Rafael Nadal als tegenstander. In de tweede ronde schakelde Van de Zandschulp de Fin Emil Ruusuvuori (ATP-49) uit in 4 sets (6:3, 1:6, 4:6, 4:6). Op het toernooi van Rosmalen ging Van de Zandschulp nog onderuit tegen de Fin wat dus een meer dan mooie revanche is. 

Er wacht wel een moeilijke opdracht in de 3e ronde want daarin moet Van de Zandschulp het opnemen tegen een brok Franse ervaring, Richard Gasquet (ATP-69). Voor de Fransman is dit zijn 15e deelname aan Wimbledon en hij wist al tweemaal de halve finale te bereiken in 2007 en 2015. Gasquet versloeg in de tweede ronde zijn dubbelpartner, de Amerikaan Mackenzie McDonald (ATP-55). Dit gebeurde ook in 4 sets (3:6, 6:3, 4:6, 3:6).

De highlights: Richard Gasquet - Botic Van De Zandschulp

  • Van de Zandschulp schakelde Gasquet uit op Asutralian Open.
  • Gasquet moest reeds 3 sets toestaan in 2 wedstrijden.
  • Reeds 15e deelname aan Wimbledon voor Gasquet.
  • Fransman wist al tweemaal halve finale te bereiken op Wimbledon.

Onze voorspelling: Richard Gasquet - Botic Van De Zandschulp

Wint Van de Zandschulp deze wedstrijd dan zet hij zijn beste tennisprestatie ooit neer en wacht een mogelijke confrontatie met Rafael Nadal. De Nederlander wist Gasquet reeds uit te schakelen op de Australian Open dit jaar waar de Fransman de wedstrijd moest staken op het moment dat de wedstrijd in een beslissende plooi zat voor Van de Zandschulp.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.