Loading...

Voorspelling RKC Waalwijk - PSV

5 maart 8:30

Voetbal - Eredivisie

RKC Waalwijk RKC Waalwijk
-
PSV PSV

Onze wedtip

RKC Waalwijk +1 Asian Handicap

Unibet 2.1 Bonus €50
Wedden

De wedtip: RKC Waalwijk - PSV

RKC Waalwijk beleeft een goed seizoen en kan mits meeval meestrijden voor deelname aan de Play Offs voor een Europees ticket. Het staat op dit moment wel op een kloof van 5 punten van nummer 7 FC Utrecht. De troepen van Joseph Oosting mogen op speeldag 24 PSV Eindhoven ontvangen dat zich moet schrap zetten om zich alsnog in de titelstrijd te gooien want het seizoen is zich in een definitieve plooi aan het leggen. PSV staat op dit moment 4e met reeds 6 punten achterstand op leider Feyenoord en 3 op de nummer 2 Ajax Amsterdam.

RKC Waalwijk haalt uit zijn laatste 5 wedstrijden 10 op 15. Het won thuis van GO Ahead Eagles (3-1), speelde gelijk bij Excelsior Rotterdam (0-0), verloor bij Ajax (3-1) en won van Fortuna Sittard (3-1) en Heerenveen (1-4). Van Nistelrooy en zijn manschappen plaatsten zich deze week voor de halve finale van de KNVB Beker door Den Haag eruit te kegelen (3-1). In de competitie haalt het 11 op 15. Het versloeg GO Ahead Eagles (2-0) om nadien gelijk te gaan spelen bij Feyenoord (2-2). Daarna klopte het thuis Groningen (6-0) gevolgd door een nieuw gelijkspel bij FC Utrecht (2-2). Op de vorige speeldag kon het thuis FC Twente (3-1) kloppen.

De highlights: RKC Waalwijk - PSV

  • PSV reeds 4 wedstrijden op verplaatsing zonder zege
  • Waalwijk 13 op 15 thuis
  • RKC 9 op 9 in eigen huis

Onze voorspelling: RKC Waalwijk - PSV

RKC Waalwijk is in eigen huis een te duchten tegenstander tegenwoordig. Het pakte 13 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden in het Mandemakers Stadion. De laatste 3 wedstrijden op eigen bodem sloot het telkens winnend af. PSV anderzijds laat het dan weer afweten op verplaatsing en kon al 4 wedstrijden buitenshuis niet meer winnen. Onze voorspelling RKC Waalwijk-PSV Eindhoven: RKC Waalwijk +1 Asian Handicap. Indien RKC met 1 doelpunt verliest dan krijgen we alsnog onze inzet terug.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.