Loading...

Voorspelling Royal Antwerp FC - KRC Genk

7 mei 12:30

Voetbal - Jupiler Pro League

Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC
-
KRC Genk KRC Genk

Onze wedtip

Royal Antwerp FC winnaar

Unibet 2.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Royal Antwerp FC - KRC Genk

Het gewicht van de 2e speeldag van de Champions Play Offs ligt helemaal op deze sleutelwedstrijd tussen FC Antwerp en KRC Genk. Antwerp wist op de eerste speeldag te gaan winnen op het veld van Union Saint-Gilloise (0-2) en staat prompt slechts 2 punten achter op leider KRC Genk. De troepen van Mark Van Bommel wisten bovendien afgelopen weekend ook nog eens de beker te winnen tegen KV Mechelen (2-0). Indien Antwerp ook deze wedstrijd wint dan komt de grootste stad van Vlaanderen in absolute hoogspanning te staan want dan staat het met nog 4 speeldagen te gaan op de leidersplaats. In totaal haalt Antwerp 15 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. De laatste 3 wedstrijden van de reguliere competitie sloot het ook telkens winnend af, dit tegen Cercle Brugge (2-1), KV Kortrijk (1-0) en Sint Truiden (0-1).

KRC Genk deed dan weer wat het moest doen op de eerste speeldag van de Champions Play Offs en wist thuis te winnen van Club Brugge (3-1). De troepen van Wouter Vrancken tellen momenteel 2 punten voorsprong op Antwerp. Genk boekt 10 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden waarbij het won van OH Leuven (2-1), verloor bij Standard (2-0), won van RSC Anderlecht (5-2), gelijkspeelde bij Charleroi (2-2) en zoals eerder vermeld Club Brugge versloeg.

De highlights: Royal Antwerp FC - KRC Genk

  • Antwerp 6 op 6 tegen KRC Genk
  • Antwerp boekt 18 op 18 in laatste 6 wedstrijden
  • FC Antwerp beste verdediging met slechts 26 doelpunten tegen op 35 wedstrijden

Onze voorspelling: Royal Antwerp FC - KRC Genk

FC Antwerp kan mits het wint de leidersplaats pakken. De Bosuil zal volgepakt zitten met een uitbundig thuispubliek. FC Antwerp weet hoe het Genk moet kloppen want het won de laatste 2 confrontaties. Het boekt 18 op 18 en telt met 26 tegendoelpunten met voorsprong de beste verdediging in de Belgische competitie. Onze voorspelling FC Antwerp-KRC Genk: FC Antwerp wint.
1
Unibet
1.97
Royal Antwerp FC wint: €50 X 1.97 = 98.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.7
Gelijk €50 X 3.7 = 185€
Bonus €50
2
Unibet
3.5
KRC Genk wint: €50 X 3.5 = 175€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.