Loading...

Voorspelling Royal Antwerp FC - Sjachtar Donetsk

4 oktober 12:45

Voetbal - Champions League

Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC
-
Sjachtar Donetsk Sjachtar Donetsk

Onze wedtip

Royal Antwerp FC winnaar

Unibet 1.83 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Royal Antwerp FC - Sjachtar Donetsk

FC Antwerp beleefde niet bepaald een mooi debuut bij z’n eerste deelname aan de UEFA Champions League. De troepen van Mark van Bommel gingen zwaar de boot in bij FC Barcelona (5-0). Toch is de Belgische landskampioen razendambitieus en wil het een gooi doen naar de volgende ronde in deze UEFA Champions League. In dat opzicht moet het dus thuis wel voor de zege durven gaan tegen Shakhtar Donetsk. In de Belgische competitie boekt het 7 op 15. Het speelde gelijk bij Union Saint-Gilloise (2-2), won van KVC Westerlo (0-3), om vervolgens thuis gelijk te spelen tegen RWDM (0-0), thuis gelijk tegen KAA Gent (0-0) en gelijk bij KV Mechelen (0-0).

Met Shakhtar Donetsk komt de kampioen van Oekraïne op bezoek die onder het bewind speelt van de Nederlander Patrick van Leeuwen. Shakhtar speelt zijn 6e opeenvolgende groepsfase op het kampioenenbal maar geraakte de laatste 5 deelnames nooit verder dan de groepsfase. Ook nu nam het een valse start door op speeldag 1 te verliezen van FC Porto (1-3). Shakhtar Donetsk handelt om gekende redenen zijn thuiswedstrijden af in Polen. In de eigen Oekraïnse competitie pakt het 10 op 15 na opeenvolgende zeges tegen Kolos Kovalivka (0-2), Minaj (1-4) en Obolon (1-0). Bij Rukh Lviv speelde het gelijk (1-1) en afgelopen weekend verloor het van Vorskla Poltava (1-2).

De highlights: Royal Antwerp FC - Sjachtar Donetsk

  • Shakhtar 3 wedstrijden op rij zonder zege
  • Antwerp verloor maar 1 wedstrijd van laatste 10
  • Antwerp pakt maar in 1 van laatste 5 wedstrijden doelpunten tegen
  • Antwerp pakte voor Barcelona 6 op 6 in barrages tegen AEK Athene

Onze voorspelling: Royal Antwerp FC - Sjachtar Donetsk

Voor FC Antwerp naar FC Barcelona afreisde wist het nog indruk te maken in de barrages tegen AEK Athene waarin het tweemaal won (1-0 & 1-2). Misschien een lijn die ze kunnen doortrekken? Ze nemen het alleszins op tegen een tegenstander die al 3 wedstrijden op rij niet meer kon winnen. Onze voorspelling FC Antwerp-Shakhtar Donetsk: FC Antwerp Draw No Bet.
1
Unibet
1.81
Royal Antwerp FC wint: €50 X 1.81 = 90.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.65
Gelijk €50 X 3.65 = 182.5€
Bonus €50
2
Unibet
4.5
Sjachtar Donetsk wint: €50 X 4.5 = 225€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.