Loading...

Voorspelling Union Sint-Gillis - Liverpool

14 december 12:45

Voetbal - Europa League

Union Sint-Gillis Union Sint-Gillis
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

Union Saint-Gilloise Draw No Bet.

Unibet 2.12 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Union Sint-Gillis - Liverpool

Het Belgische Union Saint-Gilloise moet rekenen op een mirakel om alsnog door te stoten naar de volgende ronde van de UEFA Europa League. Het moet op de laatste speeldag thuis Liverpool kloppen, hopen dat Toulouse verliest en tegelijk een doelsaldo van -2 goedmaken op Toulouse. Mission Impossible dus. Union moet wel zijn 3e plaats nog volop verdedigen t.o.v. LASK dat 2 punten achter hen staat. LASK speelt op de laatste speeldag thuis tegen Toulouse. LASK haalde betere onderlinge resultaten tegen Union waardoor een gelijkspel tegen Liverpool zelfs niet voldoende zou zijn voor de Unionisten (indien LASK zelf wint).

Union haalt uit zijn laatste 5 wedstrijden 11 op 15 nadat het in de Belgische competitie gelijkspeelde bij KAA Gent (1-1), in de UEFA Europa League gelijkspeelde bij Toulouse (1-1), in de Belgische competitie won van Cercle brugge (2-1), in de Beker van België won bij SK Beveren (0-2) en afgelopen weekend won voor de competitie tegen Charleroi (1-3). Union Saint-Gilloise is fiere leider in België.

Met FC Liverpool komt de nieuwe leider uit de Premier League op bezoek. De troepen van Jurgen Klopp zijn tevens zeker van groepswinst in deze groep. The Reds halen uit hun laatste 5 wedstrijden 13 op 15. Het speelde gelijk bij Manchester City (1-1), won Europees tegen LASK (4-0), won in de competitie van Fulham (4-3), won bij Sheffield United (0-2) en won bij Crystal Palace (1-2).

De highlights: Union Sint-Gillis - Liverpool

  • Liverpool reeds geplaatst
  • Liverpool met enkele wisselspelers
  • Union Saint-Gilloise leider in België
  • Union Saint-Gilloise 21 op 21 thuis

Onze voorspelling: Union Sint-Gillis - Liverpool

Wij verwachten dat Union Saint-Gilloise een stunt in zich heeft, al zal alles natuurlijk goed moeten zitten, ook tegen een veredeld B-elftal van FC Liverpool. De troepen van Alexander Blessin boeken 21 op 21 in hun laatste 7 thuiswedstrijden (op alle fronten). Onze voorspelling Union Siant-Gilloise-FC Liverpool: Union Saint-Gilloise Draw No Bet.

 

1
Unibet
2.75
Union Sint-Gillis wint: €50 X 2.75 = 137.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.75
Gelijk €50 X 3.75 = 187.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.38
Liverpool wint: €50 X 2.38 = 119€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.