Loading...

Voorspelling Saoedi-Arabië - Mexico

30 november 14:00

Voetbal - WK

Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië
-
Mexico Mexico

Onze wedtip

Saudi-Arabië Double Chance.

Unibet 2.15 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Saoedi-Arabië - Mexico

Op de laatste speeldag van de groepsfase van het WK in Qatar staat in groep C een zeer interessant duel op het programma tussen Saudi-Arabië en Mexico. De Saudi’s tellen 3 punten door op de eerste speeldag van Argentinië te winnen (2-1). Hierdoor kunnen de troepen van bondscoach Hervé Renard zich voor de tweede keer in de geschiedenis plaatsen voor de 1/16e finale van een Wereldbeker. Het kan al vanaf het 1 punt haalt tegen Mexico maar dan moet het wel rekenen op een Poolse overwinning tegen Argentinië en hopen dat zij over een beter doelsaldo beschikken (momenteel 3:2 bij Argentinië en 2:3 bij Saudi-Arabië). Bij een overwinning is het altijd geplaatst voor de volgende ronde.

Mexico stelt teleur op dit WK. De troepen van bondscoach Gerardo Martino konden weinig klaarspelen op speeldag 1 tegen Polen (0-0) en mochten zich gelukkig prijzen dat Lewandowski een strafschop miste. Op speeldag 2 speculeerde het op de organisatie wat hun zeer zuur opbreekte want Messi wist zijn land richting de 3 punten te leiden (0-2). Hierdoor moet het deze wedstrijd zelf winnen. Dan is het geplaatst indien Argentinië verliest van Polen. Indien Polen en Argentinië gelijkspelen en zelf met een monsterscore wint van Saudi-Arabië dan is het ook geplaatst maar dat scenario achten we weinig mogelijk. 

De highlights: Saoedi-Arabië - Mexico

  • Mexico scoorde nog niet op dit WK.
  • Mexico 4 op 15.
  • Mexico 7 doelpunten tegen op 5 wedstrijden.

Onze voorspelling: Saoedi-Arabië - Mexico

Mexico scoorde nog niet op dit WK en kreeg 7 doelpunten tegen in zijn laatste 5 wedstrijden. Voor Saudi-Arabië staan de parameters goed om voor de eerste maal van Mexico te winnen. Wij zien alvast graten in de optie: Saudi-Arabië verliest niet.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Saudi Arabië - Mexico te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
5.4
Saoedi-Arabië wint: €50 X 5.4 = 270€
Bonus €50
N
Unibet
4.35
Gelijk €50 X 4.35 = 217.5€
Bonus €50
2
Unibet
1.6
Mexico wint: €50 X 1.6 = 80€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.